Στην Εθνική Ομάδα Πρακτικής Σκοποβολής ο Μιχάλης Παπαδάκης (φωτογραφίες)

????????????????????????????????????
Πιστοποιώντας με μια ακόμα πειστική εμφάνιση το εξαιρετικό του ταλέντο και τις ικανότητες του στο άθλημα της Πρακτικής  Σκοποβολής,  το μέλος της  IPA  Καρδίτσας  Μιχάλης Παπαδάκης κατέκτησε την 4η θέση στον πανελλήνιο αγώνα που έγινε στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου εξασφαλίζοντας   έτσι   την      θέση   στην   κατηγορία  Classic  του   Πανελληνίου Πρωταθλήματος και πετυχαίνοντας την είσοδο του στην Εθνική Ομάδα, με την οποία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας το 2017. Ο Μιχάλης ξεκίνησε τον κρίσιμο αυτό αγώνα το Σάββατο με μια μικρή αδιαθεσία, γεγονός που τον κράτησε λίγο πίσω, αλλά την Κυριακή ανέκαμψε και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του κατάφερε να πλασαριστεί ψηλά και να κρατήσει την απαραίτητη βαθμολογία, επιτυγχάνοντας το στόχο που είχε βάλει από την αρχή της χρονιάς, την είσοδο στην Εθνική Ομάδα.

      papadakis4    

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και τα υπόλοιπα μέλη της σκοπευτικής ομάδας της τοπικής μας διοίκησης   έχοντας   θετικές   επιδόσεις.   Ο   Αρχηγός   της   ομάδας   μας  Αλέξανδρος   Φωτόπουλος κατέκτησε την 6η θέση και ο Χρήστος Βυθόπουλος την 11η στην ίδια κατηγορία με τον Παπαδάκη.
papadakis6
Στην κατηγορία  Production  ο  Φώτης Σακελλάρης  ήταν Κριτής  και αγωνίστηκε επίσης με καλή βαθμολογία, όπως και ο  Παναγιώτης Γκένας  που πέτυχε εξαιρετική ατομική επίδοση.

 Σημαντική ήταν ακόμη η επιτυχία του Προκόπη Θανόπουλου, ο οποίος έγινε Εθνικός Κριτής στο σεμινάριο που έγινε πριν τη διεξαγωγή των αγώνων.

Η ΙΡΑ Καρδίτσας συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, που τιμούν ιδιαίτερα τόσο την ΙΡΑ, όσο   και   την   πόλη   μας   και   τους   εύχεται   στο   μέλλον   να   καταφέρουν   ακόμη   σπουδαιότερα πράγματα. Ακόμη εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στην κορυφαία εταιρεία του χώρου, Tactical 5.11, η οποία υποστήριξε από την πρώτη στιγμή τη δημιουργία της ομάδας μας.

Servo per amikeco’

Για  το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας