Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί δημιουργήθηκε ο συνδυασμός "ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ"

Καθώς το ενίαιο ψηφοδέλτιο δεν στάθηκε τελικώς δυνατό να δημιουργηθεί, για τις εκλογές στην ΕΠΛΣ Αττικής/Πειραιά ο συνδυασμός "Ενωση στην Πράξη" διευκρινίζει τις θέσεις του.

Ο εκλογικός συνδυασμός «ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» δεν είναι παραταξιακός και δεν δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία συγκεκριμένων προσώπων.

Το σύνολο των υποψηφίων μας επιθυμούσε να κατέλθει στις εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, όσοι υποψήφιοι θα συμμετείχαν, θα έδιναν τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να κατανείμουν τους σταυρούς προτίμησής τους επί του συνόλου των υποψηφίων. Με τον τρόπο αυτό θα σπάζαμε τις διαχωριστικές γραμμές ενώ θα προέκυπτε ένα Διοικητικό Συμβούλιο πραγματικά αντιπροσωπευτικό.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε μέχρι και την τελευταία στιγμή η Ένωσή μας αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και τελικά κατατέθηκε παραταξιακός συνδυασμός με επικεφαλής τον κ.Δριβάκο Γεώργιο, το καταστατικό ουσιαστικά μας υποχρεώνει να σχηματίσουμε και εμείς εκλογικό συνδυασμό. Σε διαφορετική περίπτωση ο κάθε υποψήφιος που επιθυμούσε να κατέλθει στις εκλογές αλλά να μην συμμετέχει στη παραταξιακή πρωτοβουλία του κ. Δριβάκου Γ. «Μαζί για την Ένωση», θα έπρεπε να κατέλθει ως μεμονωμένος υποψήφιος.

Ζητάμε να στηρίξετε το συνδυασμό «ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» για να δοθεί ένα τέλος στο συνδικαλιστικό παραγοντισμό, τον διχασμό, τη διχόνοια και τις διαθέσεις ρεβανσισμού.

Δεσμευόμαστε να εργασθούμε για να ενώσουμε, να αφήσουμε πίσω μια και καλή το κακό παρελθόν και να μην επιτρέψουμε να γίνει η εκπροσώπησή μας όχημα επίτευξης προσωπικών φιλοδοξιών.

Καλούμε όλες και όλους να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν το συνδυασμό «ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ».

Για να συνεχίσουμε στο δρόμο της ενότητας και της προσφοράς!

Υποψηφιότητες εκλογικού συνδυασμού

"ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια