'Αγρια καταδίωξη από την ΟΠΚΕ στην Παραμυθιά - Εβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του που ήταν γεμάτο κάνναβη ο δράστης ( φωτό και βίντεο)

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφερε με τζιπ, ένας Πολωνός ο οποίος συνελήφθη ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη, στην Παραμυθιά.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 9 το πρωί, ο συλληφθείς που οδηγούσε ένα τζίπ δεν ανταποκρίθηκε στο σήμα ανδρών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη.
Έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Παραμυθιάς, ο Πολωνός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά και εξαφανίστηκε στα χωράφια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ενώ διερευνούν κάτω από ποιες συνθήκες πήρε φωτιά.
Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, ο ίδιος ο δράστης σε μία προσπάθεια να σβήσει στοιχεία που θα αποκάλυπταν την ταυτότητα του, έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο που φέρει ελληνικές πινακίδες και το εγκατέλειψε. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.Ο οδηγός του οχήματος που ήταν γεμάτο κάνναβη και το οποίο κάηκε έξω από την Παραμυθιά, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή, στους πρόποδες του βουνού Γκορίλα, από τους αστυνομικούς πριν λίγη ώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφίες & βίντεο: periodikostep.gr