Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο, αλλά δεν το πίστευε όταν αποκάλυψε τον υπαίτιο της ζημιάς!


Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου του βίντεο, ο οποίος ακούει στο όνομα Τζεμ Ατζάρ και κατοικεί στη επαρχία Sakarya, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, δεν πίστευε στα μάτια του μόλις είδε τον υπαίτιο της ζημιάς!

Το περιστατικό έλαβε χωρά βραδινές ώρες, ενώ ο κ. Ατζάρ κάλεσε την αστυνομία το πρωί, όταν βρήκε το αυτοκίνητό του διαλυμένο, αρχικά νομίζοντας πως επρόκειτο για απόπειρα κλοπής. Τελικά, τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος έδειξαν ότι οι υπαίτιοι δεν ήταν άλλοι από μια αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζημιά θα κοστίσει σχεδόν 1.500 ευρώ, ενώ ο κ. Ατζάρ φαίνεται πως θα γλιτώσει τουλάχιστον τα εργατικά, καθώς είναι μηχανικός αυτοκινήτων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Τουρκία είχε και κατά το παρελθόν θέματα με αγέλες αδέσποτων σκύλων, οδηγώντας τις αρχές στη συγκέντρωση όλων των τετράποδων και τη μεταφορά τους στο ακατοίκητο νησάκι Οξειά των Πριγκηπονήσων, αφήνοντας τα εκεί χωρίς φαΐ και νερό. Αργότερα, οι αρχές αναγκάστηκαν να ξαναφέρουν τα τετράποδα πλάσματα στη πόλη, καθώς ένας σεισμός που έπληξε τη Τουρκία, εξελήφθη ως η οργή του Αλάχ για την πράξη τους.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: now24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια