Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Α΄ Λ/Τ Λινοπεραμάτων από τον διοικητή του

Μέσω της δυνατότητας που μου δίνει ο χώρος του διαδικτύου θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  , απο αυτόν εδώ το χώρο , ΔΗΜΟΣΙΑ , προς τους συναδέλφους και συνεργάτες μου στο Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων , ενόψει επίσημου κλεισίματος θερινής τουριστικής περιόδου . Είναι το ελάχιστο , νομίζω , που μπορω να κάνω για την προσπαθεια που κατεβαλαν όλους αυτους τους μηνες . Πολλες ώρες μαζί , καθημερινά . Εντυπωσιακή αύξηση της δραστηριότητας ( σε μια πολύ δύσκολη και ιδιαιτερη περιοχή για όσους γνωρίζουν )  , οχι απαραίτητα σε αστυνομικής καθαρά  φύσεως καθήκοντα (παραβάσεις) αλλά σε κάθε μορφή δραστηριότητας . Προστασία θαλασσίου περιβάλλοντος με συνεχείς δράσεις με ουσιαστικά και παραλληλα ενυπωσιακα αποτελέσματα , όπως ο προσφατος καθαρισμός μιας λιμενολεκάνης εκ των τεσσάρων που υπάρχουν στο Α/Κ Καταφύγιο Παντάνασσας , συνεχείς ελέγχους σε περιοχές αρμοδιότητας μας κυρίως  σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται κατα την θερινή περίοδο ( θμα, ν/γ, τ/χ , αλιεία , κλπ..) . Σε 3-4 περιστατικά , μικρής έκτασης - μικρής εμβέλειας έδωσε δυναμικό παρόν και το πλήρωμα του Π.Λ.Σ. 745 , παρά τις μικρές δυνατότητες του συγκεκριμένου σκάφους , πράγμα το οποίο σημαινε οτι αποφύγαμε  κάποιες ασκοπες κινήσεις του Π.Λ.Σ. 119 Κ.Λ.Ηρακλείου , συμβάλλοντας λίγο ακόμα καλύτερα στην αύξηση δυνατότητας επέμβασης επιχειρησιακών μέσων για το Κ,Λ,Ηρακλείου . Τα αποτελέσματα ήταν και είναι ΑΚΡΩΣ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ . Όλοι μαζί προσπαθήσαμε για το καλύτερο , για την Υπηρεσία μας , για την περιοχή μας .
     Ενα μεγάλο ευχαριστώ να απευθύνω και στους παντός είδους επαγγελματίες ( των περιοχων αρμοδιοτητας μας ) που δραστηριοποιούνται κατα την θερινή περίοδο , για την συνεργασία που ειχαμε όλο αυτο το διαστημα , την στιγμή που δεν είχαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ  ΠΝΙΓΜΟΥ  , κατι το οποίο σημαίνει αυτόματα και την αγαστή συνεργασία που υπήρχε αλλά και την συννενόηση - κατανόηση εκατέρωθεν , στα πάντα .
     Η  προσπάθεια  θα συνεχιστεί , με ακόμα περισσότερο ζήλο και τον Χειμώνα , ώστε η νέα Θερινή περίοδος να μας βρεί πανέτοιμους για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που θα έρθουν .
     Να ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου σε όλες και όλους ,  καλο χειμώνα να έχουμε με υγεία .

Ο  Διοικητής του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμάτων / Κ.Λ.Ηρακλείου  Ανθ/ρχος Λ.Σ. Δαφέρμος Μενέλαος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια