Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάλληλοι της ΔΕΗ σε οργανωμένο κύκλωμα ρευματοκλοπής, Μεγάλη έρευνα της οικονομικής αστυνομίας για την ... μικρή ΔΕΗ

Σε παράνομες επισυνδέσεις προς όφελος μεγάλων καταναλωτών ρεύματος φέρονται ότι προέβαιναν συστηματικά υπάλληλοι της ΔΕΗ, όπως τουλάχιστον προκύπτει από
μεγάλη έρευνα στελεχών της οικονομικών αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η έρευνα ξεκίνησε με βάση τα "παραπληρωματικά" στοιχεία που προέκυψαν από προηγούμενη υπόθεση πιστοποίησης εκτεταμένης φοροδιαφυγής από ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και καταστημάτων διασκέδασης στην παραλιακή, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως σημειώνεται από έγκυρες πηγές ενημέρωσης, από τα νεώτερα δεδομένα που προέκυψαν στοιχειοθετείται η ύπαρξη ολόκληρου κυκλώματος προσαναλισμένου στο γενικότερο πλαίσιο της αποφυγής πληρωμών προς το δημόσιο και τους κοινωφελείς οργανισμούς, με εμπλοκή μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση υπαλλήλων της ΔΕΗ.

Κατά τα στοιχεία της αστυνομίας, υπήρξε στο παρελθόν και για απροσδιόριστο ακόμη χρονικό εύρος οργανωμένη ρευματοκλοπή, όχι μόνο υπέρ επιχειρήσεων αλλά και των οικιών όλων όσοι είχαν πρόσβαση και μυθηθεί με αντικαταβολή αντίτιμου στους εμπορικούς αντιπροσώπους της ... "μικρής ΔΕΗ". Η δικογραφία που σχηματίεται αναμένεται να υποβληθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες προς την αρμόδια εισαγγελική αρχή.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια