Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τσοχατζόπουλος: Χρήματα σε εμένα δεν έφταναν


«Ήμασταν στόχος του ίδιου του Παπανδρέου ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κώστα Σημίτη, αν και ο τελευταίος τον θεωρούσε μικρό και λίγο. Αλλά τον αξιοποίησε για να δικαιολογήσει την ήττα του στις επόμενες εκλογές, όταν έχασε από τον Καραμανλή» ανέφερε μεταξύ άλλων. Όσο για τον εξάδελφό Νίκο Ζήγρα, από τον οποίο άλλωστε ξετυλίχθηκε το κουβάρι των μαύρων πληρωμών, ο Ακης Τσοχατζόπουλος υποστήριξε ότι τα χρήματα για τα οποία κάνει λόγο δεν έφτασαν ποτέ σε αυτόν.

«Δεν ξέρω, αφού χρήματα σε εμένα δεν έφτασαν. Δεν είχαν καμιά σχέση με εμένα όλα αυτά. Κατέρρευσε η κατηγορία της δωροδοκίας, τα χρήματα έμειναν στα χέρια των αντιπροσώπων των εταιριών, των πρακτόρων και άλλων» υποστήριξε.

Μιλώντας για το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο αποτέλεσε και την αρχή του τέλους στην έρευνα για το ξέπλυμα χρήματος, ο Ακης Τσοχατζόπουλος υποστήριξε ότι «ηταν μία πραγματική αγορά με πραγματικό δανεισμό και καμία παρανομία... «Αυτοί όμως υποστήριξαν ότι ήταν εικονική αγορά και ότι η γυναίκα μου μαζί με εμένα έκανε ξέπλυμα. Εγινε τραπεζικός δανεισμός για την αγορά. Τους ταίριαζε στα σχεδία τους, από καιρό το είχαν στήσει αυτό το τροπάριο. Ηταν όλα δηλωμένα» είπε και συνέχισε: «Είναι μία σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας για να μας εκθέσουν, να μας καταγγείλουν γιατί είχαν μεγάλο πολιτικό όφελος. Κάθε προσπάθεια μετρούσε για αυτούς πολιτικά. Γιατί θέλουν να αποδείξουν ότι αν με άφηναν μετά το Σημίτη ή τον Παπανδρέου θα ήταν μία δραματική εξέλιξη».

Η απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

πηγή: iefimerida


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια