Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή που συνετρίβη το μοιραίο τσέσνα

Αυτό είναι το σημείο της τραγωδίας όπου κατέπεσε και βρέθηκε το μοιραίο τσέσνα.  Ήδη εμπειρογνώμονες ερευνούν τα αίτια για την πτώση του αεροσκάφους, τη φορά της πτώσης στο
σημείο πρόσκρουσης, και φυσικά αν υπήρξε μηχανική βλάβη.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας ως αιτία θανάτου τους, είναι η απανθράκωση.
Τα πτώματα των δυο πιλότων δεν μπορούν να αναγνωριστούν και για το λόγο αυτό, η ταυτοποίησή τους θα γίνει με τη μέθοδο του DNA. 
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και οι δυο έφεραν κακώσεις, ωστόσο η αιτία του θανάτου τους είναι από τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στο αεροπλάνο μετά την πτώση του.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ tempo24.gr: 
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση διεκομίσθησαν οι σοροί που ανασύρθηκαν το μεσημέρι από το μοιραίο Τσέσνα που εντοπίστηκε στην περιοχή των ορεινών της Αχαίας.
Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα, με τα αποτελέσματα να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Αυτό, όμως που είναι βέβαιο και αναφέρουν πηγές, είναι πως η αναγνώριση των πτωμάτων ήταν αδύνατη καθώς έχουν απανθρακωθεί από την φωτιά που ξέσπασε στο αεροσκάφος, κατά πάσα πιθανότητα, με την πτώση του στο έδαφος.
Έτσι μόνο μέσω της εξέτασης DNA που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες 10 ημέρες, θα μπορέσει να γίνει η αναγνώριση.
Μοιραία στάθηκε για τον άτυχο 32χρονο πιλότο Σωτήρη Αντωνόπουλο το ταξίδι πάνω από την περιοχή, όμως μοιραίο ήταν το ταξίδι και για τον συνοδηγό του.
Μέχρι στιγμής είχε γίνει γνωστή η ταυτότητα του πιλότου.
Ο δεύτερος επιβαίνοντας που βρήκε τραγικό θάνατο είναι ένας 50χρονος άνδρας από την περιοχή του Ξυλοκάστρου, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
Η οικογένεια του άνδρα επιθυμεί να παραμείνουν κρυφά τα στοιχεία της ταυτότητάς του και για αυτό δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες.
Να υπενθυμίσουμε πως τα συντρίμια βρέθηκαν σήμερα πριν τις 12 το μεσημέρι 3χλμ. βόρεια από το χώρο στάθμευσης του Χιονοδομικού Κέντρου στο Χελμό.
tempo24.gr