Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μέγαρο Μαξίμου: Πώς αντέδρασαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι


Το πρώτο crash test για την αστυνομία αμέσως μετά τα γεγονότα με τη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας συνταξιούχων την περασμένη εβδομάδα στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού ήταν σήμερα.

 Τα ξημερώματα ξενοδοχοϋπάλληλοι έκαναν κατάληψη στο υπουργείο Πολιτισμού και αφού συναντήθηκαν με την Έλενα Κουντουρά αποφάσισαν να κάνουν πορεία προς τη Βουλή ζητώντας να δουν τον Αλέξη Τσίπρα.

 Ακολούθως κινήθηκαν προς το Μέγαρο Μαξίμου. Φτάνοντας στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού βρέθηκαν μπροστά στο γνωστό φραγμό από λεωφορεία της αστυνομίας. Οι άνδρες των ΜΑΤ που ήταν στο σημείο, στη θέα των διαδηλωτών αρχικά φορούσαν κράνη. Λίγα λεπτά αργότερα, κατόπιν εντολής, έβγαλαν τα κράνη την ώρα που οι επικεφαλής των δυνάμεων έκαναν εκτίμηση της κατάστασης.


 Παράλληλα γίνονταν διαβουλεύσεις προκειμένου να επιτραπεί σε αντιπροσωπεία των διαδηλωτών η είσοδος ώστε να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Λίγο μετά τις 10 το πρωί και αφού δόθηκε το πράσινο φως από το κυβερνητικό στρατηγείο, ολιγομελής ομάδα των ξενοδοχοϋπαλλήλων πέρασε το φραγμό και έφτασε στο Μαξίμου όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Όλγα Γεροβασίλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια