Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο νέοι στο χώρο επιχειρηματίες "πυροβολούν" την πλάτη της ΓΑΔΑ

Εδώ και λίγες ημέρες, ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα νέο κατάστημα πώλησης όπλων το οποίο απευθύνεται σε όλη την κοινωνία των ένστολων πολιτών. 

Την ευθύνη της νέας επιχείρησης, διατηρούν δύο νέοι στον χώρο επιχειρηματίες απρόσβλητοι από τις προκαταρκτικές παθογένειες, καθώς πρόκειται για δύο ανθρώπους που ένωσαν τις δυνάμεις τους, έχοντας ως βασικό και κύριο κίνητρο- επιδίωξη, την αγάπη για τα όπλα και τον αστυνομικό, λιμενικό και πυροσβέστη.

Πρόκειται για το κατάστημα Double Action που διευθύνουν ο κ. Κων. Καββαδίας, μηχανολόγος και χειριστής αεροσκαφών boeing 737, ο οποίος επαναπατρίστηκε σε περίοδο κρίσης ωθούμενος και από τη λατρεία του ως σκοπευτής για τα όπλα και ο απόστρατος ναρκαλιευτής Χρήστος Παπαλεξανδρής, με πολυετή στρατιωτική θητεία στα ναρκοπέδια του Έβρου και το επιπλέον καθήκον της διάσωσης εγκλωβισμένων μεταναστών, ενώ διατέθηκε και σε καθήκοντα αποναρκοθέτησης περιοχών στον ορεινό όγκο Γράμμο και Βίτσι.

Οι πόρτες του καταστήματος άνοιξαν, με προνομιακά δελεαστικές όπως υπόσχονται τιμές, σούπερ προσφορές και πολλές εκπλήξεις. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα Double Action πριν από την ξενάγηση τους στο κατάστημα.
.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια