Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"'Επαψα να είμαι ρομαντικος όταν τρώγαμε τα χημικά επί Φλωρίδη στο υπουργείο οικονομικών ερχόμενος από τα σκάφη της Σάμου για ένστολη διαμαρτυρία"

'Οτι η κατάσταση έχει ..."ξεφύγει" ενόψει των εκλογών στην ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά είναι δεδομένο.
Το μαρτυρούν οι αλλεπάλληλες "και καλά" καταγγελτικές ανακοινώσεις ένθεν κακείθεν.


Η βασική απορία παραμένει όμως μία. Γιατί πρέπει ξανά να πρυτανεύσει το "διαίρει και βασίλευε". Γιατί πρέπει να δημιουργηθεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα στις τάξεις του Λιμενικού αφού τελικώς κανείς δεν ωφελείται.  Γιατί πρέπει πάντα να υπάρχουν "μπαϊράκια" αν ο σκοπός είναι κοινός , όπως υποτίθεται ότι είναι, δηλαδή, η αντιμετώπιση των σοβαρών και φλεγόντων προβλημάτων των πολλών;

Μήπως ένα ενίαιο ψηφοδέλτιο ήταν τελικά η πιο ενδεδειγμένη λύση; Η πόλωση που έχει δημιουργηθεί δεν ωφελεί το Σώμα. δεν ωφελεί ούτε καν τους υποψήφιους.Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια μάχιμου λιμενικού. Η ανάρτηση του στο FB, ας προβληματίσει λίγο τους "τιμωρούς" ρεβανσιστές και τους "αδέκαστους δικαστές" του λιμενικού.

"Aπέχω από τις εκλογές σας.. ...Έχω φίλους και από τη μία και από την άλλη πλευρά, για να σας θεωρώ φίλους πιστεύω πως είστε καλά παιδιά. Πως θέλετε το καλο των συναδέλφων και του σώματος. Οπότε καλή επιτυχία σε όλους.  Ωστόσο η αποχή μου είναι πράξη (ενεργεια) αντίδρασης στους καρεκλοκενταυρους και μια μικρή ρωγμή στο κέλυφος της απραξίας τους....ας λάβουν το μήνυμα πριν τις εκλογές και ας με πείσουν για την αξία της συμμετοχής....Για όσους πείτε πως είμαι πικροχολος ή ότι άλλο , απλά να σας ενημερώσω πως έπαψα να είμαι ρομαντικος όταν τρώγαμε τα χημικά επί Φλωρίδη στο υπουργείο οικονομικών ερχόμενος από τα σκάφη της Σάμου για ενστολη διαμαρτυρία (αρχές συνδικαλισμου) "

Δ.ΒοΓ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια