Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φθιώτιδα: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο ιερέας και ψάλτης

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος των Μεταλλείων του Δομοκού. Οι άτυχοι ηλικιωμένοι άντρες μόλις είχαν τελειώσει από κηδεία στη Νέα Μάκριση και κινούνταν με το αυτοκίνητο του ιερέα προς το κατάστημα που θα έπιναν καφέ. Όταν το μπλε αυτοκίνητο έφτασε στον οικισμό των Μεταλλείων τους παραμόνευε ο θάνατος. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο βγήκε στο δρόμο Λαμίας Δομοκού και παρασύρθηκε από νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς τον Δομοκό.

Το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και οι δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν. Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί και πυροσβέστες από τον Δομοκό. Λίγο αργότερα, η 7η ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Λαμία. Κανείς όμως δεν μπορούσε να βοηθήσει τους δύο ηλικιωμένους αφού ήταν ήδη νεκροί.

Επειδή στο ρεύμα προς Λαμία είχε μεγάλη κίνηση, προφανώς ο παππουλης, έδωσε προσοχή μόνο στη μια πλευρά και δεν είδε το φορτηγό που ερχόταν από την άλλη», είπε ένας από τους διερχόμενους οδηγούς. Ο ιερέας Σ.Κ. ήταν κάτοικος Παλαμά Δομοκού, 81ος ετών, και λειτουργούσε εκ περιτροπής στα χωριά Νέα Μάκριση και Λεύκα. Ο άτυχος ψάλτης Χ.Κ., ήταν 86 ετών, και κατοικούσε στο Δομοκό.

πηγή: newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια