Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στα γραφεία της ΙΡΑ Ηρακλείου ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας


O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκε τα γραφεία της ΙΡΑ Ηρακλείου και συναντήθηκε με τα μέλη της

Διαβάστε το σχετικό δελτίου τύπου
 Ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας έδωσε η αποδοχή της πρόσκλησης μας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψης του στη Δ/νση Αστυνομίας Ηρακλείου.

 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης μας σήμερα 13/10/2016 και ώρα 19:30 με την συμμετοχή του Αστυνομικού Δ/ντή Ηρακλείου Ταξιάρχου κ. Κωνσταντίνου ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ και των μελών του Διοικητικού συμβουλίου της  Ένωσης μας.

 Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δομές κοινωνικές ασφάλισης με ιδιαίτερη έμφαση στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστών.

 Αναφερθήκαμε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από την Ι.Ρ.Α Ηρακλείου με ιδιαίτερη αναφορά στην πρώτη συνδιάσκεψη γυναικών Αστυνομικών του κόσμου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το Οκτώβριο του 2014.

 Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης σε συνέχεια της τοποθέτησης του στην συνάντηση του Εθνικού Τμήματος με τον κ. Αρχηγό, αναφέρθηκε στην ανάγκη  για την υπηρεσιακή διευκόλυνση  με άδεια απουσίας των μελών του Δ.Σ. των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στα πλαίσια της Ένωσης που είναι κοινά αποδεκτό ότι προάγουν την Ελληνική Αστυνομία και την εικόνα της, κάνοντας δεκτή εισήγηση που θα του υποβληθεί μέσω του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος.

 Ο κ. Αρχηγός μας διαβεβαίωσε  ότι εφόσον η εισήγηση θα έχει ρεαλιστικό χαρακτήρα θα γίνει αποδεκτή.

 Δωρίσαμε στον κ. Αρχηγό το χρυσάφι της εύφορης κρητικής γης, παξιμάδι, λάδι, κρασί, ρακή, βότανα και μέλι, μα πάνω από όλα την εκτίμηση και τον σεβασμό μας.  Επίσης δωρίσαμε πλακέτα για την ανάμνηση της επίσκεψης.

 Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα θέσει σε διαβούλευση μεταξύ των Προέδρων των Τ.Δ. την ήδη έτοιμη εισήγηση για συμπλήρωση – τροποποίηση και στην συνέχεια θα υποβληθεί στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα. 

 

SERVO PER AMICETO

 

Για την Τοπική Διοίκηση     

    Ο Πρόεδρος                                                   H Γενική Γραμματέας

Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                                              Έφη Φλουρή   

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια