Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Σήμερα, 4 Οκτωβρίου 2016, οι 1.100 συνάδελφοι της 2ης σειράς Πανελληνίων συμπληρώνουν 20 έτη Υπηρεσίας…"

Σαν σήμερα, την 4/10/1996 ημέρα Παρασκευή πριν 20 χρόνια δηλαδή, έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο πίστης στην Πατρίδα, στον Νομό και στο Σύνταγμα, οι 1000 τότε επιτυχόντες της Σχολής
 
Αστυφυλάκων και οι 100 της Σχολής Αξιωματικών, που όλοι πριν από λίγο καιρό ως ιδιώτες είχαν πετύχει στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 1996, στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας.
Τώρα πλέον και έπειτα από 20 έτη υπηρεσίας και εργασίας στην Ελληνική Αστυνομία, όλοι ως έμπειροι Αστυνομικοί και οικογενειάρχες οι περισσότεροι, συνεχίζουν την προσφορά υπηρεσιών τους στην Ελληνική Κοινωνία και Πολιτεία, με όλα αυτά τα προβλήματα και τις ελλείψεις, σε προσωπικό και σε υλικοτεχνική υποδομή, που υπάρχουν στο Σώμα.
Δυστυχώς όμως λόγω των Μνημονίων οι συνάδελφοι που όλοι μαζί με τους ασφαλισμένους μετά το 1993, θεωρούνται νέοι ασφαλισμένοι και ειδικότερα όλοι από τις Πανελλήνιες εξετάσεις που εισήλθαν στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το 1996 γενικότερα, που δεν είχαν συμπληρώσει τα 24,5 συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικα έτη μέχρι το 2014 (βάσει του νέου ασφαλιστικού νόμου του 2010), χρειάζονται 40 έτη ασφάλισης. Όμως παρόλο που απο τη μία το ασφαλιστικό γίνεται όλο και πιο σκληρό και οι μισθοί μειώνονται συνεχώς, από την άλλη, δυστυχώς, και οι εργασιακές συνθήκες γίνονται ολοένα και χειρότερες και στην πραγματικότητα, πολύ λίγα πράγματα σε εργασιακό επίπεδο έχουν βελτιωθεί και αλλάξει προς το καλύτερο.
Παρόλα αυτά η αισιοδοξία και το πνεύμα αλληλεγγύης προς τον κάθε συνάνθρωπο που διακατέχει τους Έλληνες Αστυνομικούς, μας εξοπλίζει με φιλότιμο και αγάπη για την υπηρεσία και το λειτούργημά μας και αποτελούν για όλους μας τον οδηγό στην άσκηση των καθηκόντων μας, εντός και εκτός υπηρεσίας, διότι ο Αστυνομικός είναι Αστυνομικός με οτιδήποτε σημαίνει αυτό για όλους μας, για όλο το 24ωρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας.
Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης, Μέλος του ΕΚΑ, σας ενημερώνει ότι Μέλη της, της Δεύτερης Σειράς, διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 την 20:00 μ.μ. συναντηση με γεύμα και ζωντανή μουσική στο γνωστό Εστιατόριο – Κέντρο Εκδηλώσεων » ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» που βρίσκεται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης στην οδό ΛΕΩΦ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 165, για όλους τους συναδέλφους της Δεύτερης Σειράς Πανελληνίων εξετάσεων. Σας περιμένουμε όλους.
ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΠΆΝΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ!
ΣΚΑΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
skaythess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια