Άνεργος πατέρας 3 παιδιών τιμωρείται με 5.000 ευρώ γιατί πουλούσε κουλούρια… χωρίς άδεια

Οι αρχές στην Κρήτη, εξάντλησαν όλη την αυστηρότητά τους, σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και
χωρίς κανένα εισόδημα.

Το «βαρύ παράπτωμα» του άνεργου πατέρα ήταν ότι πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του.

Όπως αναφέρει το candianews.gr , για το «αδίκημα» αυτό ο πατέρας των τριών παιδιών, καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ γιατί δεν είχε άδεια να πουλάει κουλούρια στην παραλία.
Στις 3 Αυγούστου, ένας αστυνομικός τον εντόπισε να πουλάει ντόνατς στην Αγία Μαρίνα Χανίων και του επέβαλε το πρόστιμο.

Εκείνος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή είναι τρίτεκνος, άνεργος από το 2011 και δεν διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα. Υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πουλά ντόνατς είναι για να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για τη διαβίωση της οικογένειάς του.

Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε, απέρριψε την προσφυγή του, επικυρώνοντας ουσιαστικά το βαρύ πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.cnn.gr
.