Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Πληρώθηκαν μέχρι δεκάρας τα εδέσματα της λέσχη του αλλοδαπών απο τους στρατηγούς της Κατεχάκη..."

Στο bloko.gr έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, ανεξαρτήτως μεγέθους και βαθμού συμμετοχής, έστω κι αν πρόκειται για
δημοσίευση καταγγελιών.

Χθες σε ανάρτηση με τίτλο "Αμφιτρύωνες αξιωματικοί στην Κατεχάκη με πλούσια εδέσματα από το αλλοδαπών" γράφαμε μεταξύ άλλων τα εξής: "Ο πρώτος σχολιασμός σχετίζεται με το ποιος επωμίστηκε την οικονομική επιβάρυνση, καθώς μηρυκάζεται ως ενδεχομένως κακόβουλη και υστερόβουλη η φήμη ότι δεν καταβλήθηκε το αντίτιμο..."

Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, το αντίτιμο καταβλήθηκε μέχρι τελευταίου σεντ, ενώ τα εδέσματα δεν ηταν εξεζητημένα.

Σε ότι μας αφορά, γνωρίζαμε ότι ένα ανωτατο στέλεχος του αρχηγείου είχε κάνει ... σουαρέ ντε γκαλά με τα εδώδιμα του αλλοδαπών και στο πιο εξειδικευμένο ερώτημα εάν υπήρχε στόχευση, η απάντηση μας είναι πως όχι. Δεν υπάρχει καμία στόχευση. Έλεγχος και κριτική ασκείται όταν υποπίπτει κάτι στην αντίληψη μας, ή προκύπτει ως πληροφοριακό υλικό.

Όταν η πληροφόρηση αποδεικνύεται εσφαλμένη, έχουμε την παρρησία να ζητήσουμε συγνώμη ακόμη και όταν διατηρούμε τις δέουσες αποστάσεις- επιφυλάξεις, όπως κάναμε όταν αποφανθήκαμε καταληκτικά "Ίσως η κριτική να είναι υπερβολική. Ίσως όμως και να μην είναι. Εξαρτάται από την οπτική θέαση του πράγματος".

Πάντως το ζήτημα της υπηρεσιακής χρήσης των οχημάτων εξακολουθεί να παραμένει, χωρίς να συνιστά έγκλημα καθοσιώσεως.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια