Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκκληση για ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων της Δυτικής Αττικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ σχετικά με την εγκληματικότητα στην Μάνδρα Αττικής προβλήθηκε χθες στα Νέα του Αντ1 στις 19:00. Η κατάσταση από την άποψη της εγκληματικότητας αλλά και από την λειτουργία
των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής δεν είναι απλά οριακή αλλά έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια. Η ανασφάλεια των κατοίκων των περιοχών μας και δη των περισσότερο προβληματικών (Θριάσιο Πεδίο - Ανω Λιόσια - Ζεφύρι - Μενίδι ) είναι τεράστια με αποτέλεσμα να νιώθουν ανασφαλείς ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.Απευθύνουμε δραματική έκκληση τόσο στον Υπουργό κ. ΤΟΣΚΑ Νικόλαο όσο και στην φυσική ηγεσία εν όψει και της επικείμενης αποδέσμευσης αστυνομικών από τους στόχους να ενισχυθούμε άμεσα.

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα στην Μάνδρα Αττικής. Σπίτια που θυμίζουν φρούρια, κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες είναι καθημερινό φαινόμενο για κατοίκους και επαγγελματίες.
Δύσκολα βλέπει κανείς περιπολικό στην περιοχή. Το Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας έχει δύναμη 40 ατόμων από τους οπoίους οι 11 αστυνομικοί βρίσκονται σε αποσπάσεις, 3 σε αναρρωτική, 3 βρίσκονται στη γραμματεία, 12 εκτελούν υπηρεσία ως αξιωματικοί και σκοποί και 6 έχουν άδεια. Μένουν λοιπόν 5 οι οποίοι θα κάνουν στην ουσία περιπολίες αλλά και αυτοί πρέπει να παίρνουν ρεπό.
Ο Γενικός Γραμματέας της  'Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος κάνει έκκληση να ενισχυθεί η δύναμη των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής
Κάτοικοι και επιχειρηματιες στη Μάνδρα Αττικής σκέφτονται πολύ σοβαρά να προσλάβουν ιδιωτική εταιρία φύλαξης.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το ρεπορτάζ (εδώ)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια