Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμμένος καλεί ΠΟΕΣ για το μισθολόγιο-Συνάντηση την Δευτέρα

Την Δευτέρα ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. Προφανώς το θέμα που θα συζητηθεί πρώτα και πάνω απ΄ όλα είναι αυτό
του νέου μισθολογίου που αναμένεται να παρουσιάσει το υπουργείο Οικονομικών,αυτή την εβδομάδα.
Το υπουργείο Οικονομικών μετά απ΄ όσα διέρρευσαν στο τέλος Ιουλίου και είχε αποκαλύψει το Militaire.gr περί προσωπικής διαφοράς, έχει κλείσει τα “στεγανά” του.Η τελευταία έγκυρη πληροφορία που υπήρξε αφορούσε στην τελευταία σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών με την συμμετοχή των στρατιωτικών υπεύθυνων για τα οικονομικά του ΥΠΕΘΑ.Σ΄ αυτή έγινε ενημέρωση περί  “ανεπαίσθητων μειώσεων” που θα καλυφθούν με την “προσωπική διαφορά”. Το “ανεπαίσθητες” δεν γνωρίζουμε πως το …μετράνε στο υπουργείο Οικονομικών.Γι΄ αυτό και υπάρχει ένας προβληματισμός στο ΥΠΕΘΑ για το τι θα τους “ξεφουρνίσουν” οι Τσακαλώτος-Χουλιαράκης και τα επιτελεία τους.
Ο ΥΕΘΑ από την Θεσσαλονίκη που βρέθηκε για την ΔΕΘ είπε δυο φορές απευθυνόμενος προς τους στρατιωτικούς ότι “δεν πρέπει να ανησυχούν”.
Το ίδιο υποθέτουμε ότι θα πει και στην ΠΟΕΣ.
Θα είναι η πρώτη συνάντηση με την ΠΟΕΣ νόμιμη.Το γεγονός ότι τα μέλη του ΔΣ της θα έχουν απέναντί τους τον ΥΕΘΑ που τους νομιμοποίησε ελπίζουμε ότι δεν θα την κάνει “ελαστική” στα ερωτήματα που πρέπει να θέσει.

militaire.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια