Προβληματισμοί αστυνομικού για την αναδιάρθρωση

Δημοσιεύουμε το μήνυμα αναγνώστη του bloko.gr με τους προβληματισμούς του, ύστερα από τη συνέντευξη τύπου για την Αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ . ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΡΑΜΑΣ . ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ , ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ . 

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΞΟΧΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ( ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΑΥΤΟΝΟΜΑ!). 

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕΝΓΚΕΝ . ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ . 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ,ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ . ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ;;;;;