Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προκαταρκτικά στο σεξ: Ποια θέλουν οι γυναίκες;


Τα προκαταρκτικά στο σεξ ανάλογα με την ένταση αλλά και τη διάρκεια, όπως υποστηρίζουν νέες επιστημονικές έρευνες, μπορούν να απογειώσουν το σεξ.

Μάλιστα όπως απέδειξε νέα επιστημονική έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Κουινσλάνδης στην Αυστραλία, η πλειοψηφία των γυναικών θέλει τα προκαταρκτικά στο σεξ να διαρκούν από 20 έως 30 λεπτά.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα απόλυτα ικανοποιημένη από τα προκαταρκτικά με τον σύντροφο της. Όπως απέδειξε άλλη μελέτη που πραγματοποίησε site γνωριμιών, τρεις στις πέντε γυναίκες δεν θέλουν το πρώτο πιάτο στο σεξ να είναι μια από τα ίδια.

Ένα ποσοστό που άγγιζε το 35% δήλωσε, ότι απολαμβάνει περισσότερο το σεξ, όταν ο σύντροφος της αποφασίζει να κάνει την έκπληξη!

Την ίδια στιγμή δυο στις τέσσερις, δεν θέλουν από το έτερο ήμισυ να είναι βιαστικοί και να τους ενδιαφέρουν μόνο η καθαυτή ερωτική πράξη.

Ένα ακόμη στοιχείο, που προέκυψε από τις πιπεράτες απαντήσεις τους, είναι ότι η επανάληψη των ίδιων προκαταρκτικών με τον ίδιο τρόπο, δεν τις ξεσηκώνει ερωτικά.

Οι γυναίκες δεν θέλουν βάση των αποτελεσμάτων της ίδιας μελέτης οι σύντροφοί τους να αγνοούν τις ερωτογενείς τους ζώνες. Στοιχείο που επιβεβαιώνεται και από σχετική  μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine.

Όπως έγινε γνωστό, οι περισσότεροι άντρες παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό που «ανάβει» μια γυναίκα και ποια συγκεκριμένα μέρη του σώματός της απαιτούν τη μεγαλύτερή τους… προσοχή.


Πηγή: healthreport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια