Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο τ. βουλευτής Διαμαντόπουλος, οι αστυνομικοί με τα ναρκωτικά και η αυθεντία της κριτικής

Γράφει στη σελίδα του στο facebook, ο κ. Διαμαντόπουλος τ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερωμένος ή έχοντας σκόπιμα απομονώσει την ανάρτηση του bloko.gr με
τίτλο "Οργή στην ΕΛ.ΑΣ. για τη συλλογική ευθύνη Διαμαντόπουλου, Τι γράφουν στο facebook αστυνομικοί" :


Με ενημέρωσε μόλις ένας φίλος(αστυνομικός)για μια γελοία αλλά και κατάπτυστη ανάρτηση στην οποία μου επιτίθεται φραστικά ένας συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ
Το όλο θέμα στη ουσία του καθώς και στην αισθητική του αποδεικνύει-δυστυχώς-από τι πνεύμα διέπονται αρκετοί εκεί στη ΕΛ.ΑΣ
1)Η ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της ΕΛ.ΑΣ και ουσιαστικά περνάει τη γραμμή της δεν έχει αναρτήσει το δικό μου σχόλιο.
2)Ο "τενεκές" συνδικαλιστής(κάνει θόρυβο μόνο και μόνο για τα ψηφαλάκια) με κατηγορεί για συλλογική ευθύνη και ισοπέδωση...βέβαια δεν μας λέει πως προκύπτει καθώς το δικό μου σχόλιο ήταν <<Σε κάθε μεγάλη σπείρα που εξαρθρώνεται υπάρχει και αστυνομικός>> με αφορμή τη σύλληψη αρχιφύλακα για κατοχή 110 Κιλών Χασίς.
Είναι ο ίδιος που μου επιτέθηκε όταν δήλωσα χαρούμενος που καταστράφηκε μέρος του δολοφονικού φράχτη στον Έβρο.
3)Ενώ λοιπόν,όχι απλά δεν λέει κάτι για την ταμπακιέρα και μάλιστα με κατηγορεί για κάτι που δεν έκανα,υιοθετεί την ατζέντα,που πρώτη ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή εναντίον μου για τυχαία εκλογή και πέρασμα μου από τη Βουλή.
Αγνοεί ο ανόητος πως έχω εκλεγεί ΔΥΟ φορές από τον λαό του νομού Καστοριάς χωρίς να παίζει κανένα ρόλο το εκλογικό σύστημα,προσβάλλοντας όσους και όσες με ψήφισαν και τις δυο φορές.
4)Εάν λοιπόν για το site,η συλλογική ευθύνη είναι ίδιο του φασισμού(συμφωνώ),τότε είναι ακριβώς τέτοιος,αφού με κατηγορεί ως συνυπεύθυνο για την κατάντια της χώρας με όλους του υπόλοιπους που ψήφισαν την καταστροφή της,όταν ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ στις δύο θητείες μου ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ μέτρο.
Απεναντίας οταν ο λαός αντέδρασε και αντιδρά βρίσκει απέναντι του κάποιους σαν τον συγκεκριμένο "βασιλικότερους του βασιλέως" και στο τέλος αθωωμένους από κάποια..Ε.Δ.Ε

Δεν τρέφω καμία αυταπάτη για το τι συμβαίνει στην Ελληνική αστυνομία και ούτε πρόκειται να συμβάλω στην ωραιοποίηση της εικόνας της.
Η ανάδειξη της πραγματικότητας και η καυστική κριτική είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και τέτοιου είδους κατάπτυστες επιθέσεις από κάθε "σταγονίδιο" δεν με πτοούν.




Η απάντηση του bloko.gr 
vasa inania plurimum sonant. Θα συμφωνήσουμε ως το τι ηχεί περισσότερο και πάνω απ' όλα  κ. τ. βουλευτά. Αρκεί στη συλλογιστική της κρίσης να μην ενυπάρχει ως στοιχείο
η προκατάληψη. Γιατί ως bloko.gr και ως συντακτική ομάδα, πρώτα βάλαμε το σχόλιο σας, για το οποίο είτε δεν σας ενημέρωσε  ο καλοθελητής σας, είτε σκοπίμως το παραλείψατε και στη συνέχεια αναρτήσαμε τις αντιδρασεις. (http://www.bloko.gr/2016/09/blog-post_516.html) . Ηχεί η κενοδοξία λοιπόν και η κριτική που ασκείται για την κριτική ως λιβιδινικού τύπου άμυνα και όχι για για αυτή καθεαυτήν την ουσία της κριτικής.
Με ανυποκριτη εκτίμηση.
Γιώργος Καραϊβάζ

Το παραπάνω σχόλιο, το βάλαμε στα μηνύματα της σελίδας του κ. βουλευτή στο facebook και ούρε μας νοιάζει ούτε μας ενδιαφέρει εάν δημοσιοποιήσει την άλλη γνώμη. Είναι θέμα της επιλογής του.

Εν κατακλείδι όμως θα προσθέταμε, ο κ. τ. βουλευτής έχει μπερδέψει το αρχικό εισαγωγικό σχόλιο στην  ανάρτηση που επέλεξε να κρίνει και να κατακρίνει, το οποίο είναι του bloko.gr σχετικά με την αναφορά με την ισοπεδωτικά ναζιστική κοσμοαντίληψη της συλλογικής ευθύνης, με τα σχόλια που ακολουθούν, κάποια από τα οποια συνδικαλιστών ονομαστικά. Δεν ξέρουμε επαναλαμβάνουμε εάν αποτελεί σκοπιμότητα η επιλεκτική απομόνωση. Αυτό που ξέρουμε είναι πως όταν ευαγγελίζεσαι ελευθερία και ισότητα, δεν διεκδικείς την αυθεντία ή το μονοπώλιο στην κριτική.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια