Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διάρρηξη θρίλερ στο σπίτι διοικητή ασφάλειας περιφερειακής πόλης! Γιατί δεν έκανε καταγγελία...

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η προ λίγων ημερών διάρρηξη στο σπίτι αξιωματικού- επικεφαλής τμήματος ασφαλείας σε περιφερειακή πόλη, αλλά χωρίς σύμφωνα με πληροφορίες να
έχει γίνει καταγγελία στην υπηρεσία της οποίας προΐσταται!

Το bloko.gr αναζητά πληροφορίες για την περίεργη υπόθεση τις τελευταίες δύο ημέρες και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι καμία αναφορά του περιστατικού δεν έχει γίνει από τον ίδιο και τους ανωτέρους του ώστε ιεραρχικά να φτάσει μέχρι το αρχηγείο.

Η είδηση όμως της διάρρηξης δεν μπόρεσε να διατηρηθεί μυστική, όπως άλλωστε αναμενόταν, με τους άγνωστους δράστες να έχουν αφαιρέσει μόνο κοσμήματα.

Το θρίλερ ωστόσο και το μυστήριο περιπλέκεται από το γεγονός, ότι ο αξιωματικός υπηρετεί στην έδρα μιας διεύθυνσης που πολύ πρόσφατα πέρασε από τα 40 κύματα, καθώς προηγήθηκαν εκατέρωθεν καταγγελίες μεταξύ κορυφαίων της περιοχής στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και για το συγκεκριμένο λόγο αποκτά εκ των πραγμάτων ειδική αξία και βάρος το περιστατικό, όπως επίσης και το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν μόνο κοσμήματα όπως έχει εκμυστηρευθεί ο διοικητής της ασφάλειας. 
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια