Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι "ένστολοι" του Καμμένου, Ψεύδεται και λαϊκίζει απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα

Δεν κουραστήκαμε πολύ να βρούμε εάν και πότε ο υπουργός εθνικής άμυνας αποκάλεσε τους υπηρετούντες σε σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις ως ένστολους, για να το
βάλουμε σε πολυφωνική "αντίστιξη" με όσα ανερυθρίαστα κ,ι απροκάλυπτα υποστήριξε ΄με περίσσια θρασύτητα και βερμπαλισμό σήμερα.




Ακούστε τι λέει ενώ ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση στις 6 Αυγούστου του 2014, στο 13.12 του βίντεο: ""Πριν από λίγο, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη οι λιμενικοί και οι ένστολοι της Ελληνικής Αστυνομίας.

18.17: Πού είναι σήμερα οι αρχηγοί των Σωμάτων, της Ελληνικής Αστυνομίας, να βρεθούν μαζί με τους ενστόλους που διαδηλώνουν; Προς τιμήν τους είναι οι υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος.







και ως κυβερνητικός εταίρος στις 23 Μαΐου 2016: «Θα βρεθούν τα ισοδύναμα για τους ένστολους», είπε ο Καμμένος, ενώ λίγο αργότερα: «Γιατί αντιδράτε; Θέλετε να κοπούν τα χρήματα από τους ενστόλους; Οι ένστολοι έδωσαν την ψυχή τους για τη μετανάστευση" είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Είναι μόνο μια τυπική αναζήτησης λίγων δευτερολέπτων, γιατί η πραγματικότητα είναι πως αν παραθέσουμε όλες τις φορές που ξέφυγε από το έρκος των οδόντων Καμμένου η λέξη ένστολος- ένστολοι, είναι απειράριθμες.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια