Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως η φρουρά της Βουλής έστησε "μπλόκο" στους δύο πρώην βουλευτές

Υπό στενή παρακολούθηση είχαν θέσει οι αστυνομικοί της Βουλής τους δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινά μέλη της ΛΑΕ, που χθες αποπειράθηκαν να "χιονίσει" στην αίθουσα της ολομέλειας προπαγανδιστικά τρικάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η είσοδος των δύο στελεχών της ΛΑΕ έγινε περίπου δύο ώρες πριν από την ... "ακτιβιστική" ενέργεια τους. Μόλις ενημερώθηκε ο φρούραρχος για την είσοδο, έδωσε όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημέρωσης, να τεθούν υπό διακριτική παρακολούθηση αστυνομικών. 

Στο διάστημα της παρουσίας τους, συναντήθηκαν και συζήτησαν στους διαδρόμους και στο καφενείο της Βουλής με πολλούς πρώην συναδέλφους τους. Ο κόκκινος συναγερμός σήμανε αμέσως μόλις ζήτησαν να πάνε στα θεωρεία, αντί των εδράνων της ολομέλειας που προορίζονται για πρώην βουλευτές και στελέχη του δημοσίου τομέα.

Στα θεωρεία τους ακολούθησαν ως "θεατές" της συνεδρίασης αστυνομικοί, αλλά και ο ίδιος ο φρούραρχος, ταξίαρχος Κώστας Κυριαζόπουλος, οι οποίος μόλις ο πρώην βουλευτής Πετράκος αποπειράθηκε να πετάξει ένα ολόκληρο δέμα με περίπου 2.000 τρικάκια με το ποίημα του Ζοσέ Σαραμάγκου, παρενέβησαν πέφτοντας πάνω και "απασφαλίζοντας" τον,  με αποτέλεσμα μόνο μικρό μέρος των φέιγ βολάν να καταλήξει στα βουλευτικά έδρανα και από αυτά, τα περισσότερα παρασύρθηκαν από τον αέρα των κλιματιστικών.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια