Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε κέντρο ανακύκλωσης απορριμάτων κατέληξε νεκρό έμβρυο μέσα σε σακούλα

Νεκρό έμβρυο βρέθηκε μέσα σε πλαστική σακούλα σε χώρους εταιρείας που ανακυκλώνει απορρίμματα, έξω από την Κατερίνη. Το εντόπισε το απόγευμα της Τρίτης μία υπάλληλος και ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, εκτιμάται πως πρόκειται για έμβρυο στην 24η εβδομάδα της κύησης.
 
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για τον εντοπισμό της μητέρας του εμβρύου, το οποίο πιθανότατα ήταν αποτέλεσμα αποβολής και φαίνεται ότι πετάχτηκε σε κάδο απορριμμάτων, απ' όπου μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (κέντρο διαλογής απορριμμάτων προς ανακύκλωση), 4 χλμ έξω από την Κατερίνη, στην περιοχή του Σβορώνου.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια πόλη, στα τέλη Αυγούστου, από την τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης, υπηκόου Αλβανίας, για απόπειρα παιδοκτονίας, καθώς γέννησε ένα βρέφος μέσα σε διαμέρισμα όπου διέμενε προσωρινά και στη συνέχεια το πέταξε στον φωταγωγό της οικοδομής.

Το νεογνό εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στα κάτω άκρα. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια