Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο «περίεργες» καταγγελίες βιασμών ερευνά η αστυνομία

Δύο περίεργες, όπως τις χαρακτηρίζουν, υποθέσεις καταγγελιών για βιασμό εξετάζουν οι διωκτικές και δικαστικές αρχές. Η μία αφορά έναν Πακιστανό με βαρύ ποινικό παρελθόν, ο οποίος δηλώνει ότι
είναι ανήλικος, και η άλλη μια 45χρονη Φινλανδή, που ζούσε ως άστεγη στην Αθήνα και η οποία πήγε με τη θέλησή της σε σπίτι 56χρονου Ιρακινού.
Ο «ανήλικος», ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές, είχε φυλακιστεί στις φυλακές Βόλου και είχε αποδράσει, κατάγγειλε ότι ένας 27χρονος Αφγανός τον είχε ληστέψει και στη συνέχεια τον έκλεισε σε υπόγειο διαμέρισμα της οδού Κεφαλληνίας στην Κυψέλη, ώστε να ζητήσει από τους οικείους του ως λύτρα 3.500 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσει. 
Στο διάστημα των διαπραγματεύσεων, όπως ισχυρίζεται ο Πακιστανός, που απελευθερώθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι είχαν πληροφορία για φυλακισμένο αλλοδαπό, ο 27χρονος Αφγανός τον βίασε.
Το ίδιο ισχυρίστηκε και η 45χρονη Φιλανδή, την οποία στις 17 Σεπτεμβρίου εντόπισε ο Ιρακινός να κυκλοφορεί στα Πετράλωνα και προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του στην οδό Καλλιρρόης στην ίδια περιοχή. 
Όμως, όταν πήγε εκεί την βίασε, οπότε την επομένη κατάφερε να αποδράσει ενώ εκείνος κοιμόταν. 
Μετά την καταγγελία, ο 56χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, όπου του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και παράνομη παρακράτηση, ενώ παραπέμφθηκε η υπόθεση σε ανακριτή.
efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια