Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρόμος στη Νότια Καρολίνα – Οι κάτοικοι βλέπουν κλόουν στο δάσος της περιοχής



Πάνω από 10 καταγγελίες από κατοίκους της Νότιας Καρολίνας έχουν δεχτεί οι αρχές, οι οποίοι έχουν δει μορφές κλόουν να περιπλανούνται στο δάσος της περιοχής. Δεν είναι λίγοι και αυτοί που ποστάρουν ανάλογες φωτογραφίες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μυστήριο ξεκίνησε όταν παιδιά ανέφεραν πως ανάμεσα στα δέντρα του δάσους της Νότιας Καρολίνας είδαν μία ομάδα κλόουν να προσπαθεί να τους παρασύρει κοντά τους. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά ήδη ο σερίφης του Greenville έχει πάρει παρόμοιες μαρτυρίες από ενήλικες και παιδιά.


 Με τους κατοίκους να είναι τρομοκρατημένοι και την αστυνομία να τους συμβουλεύει να μη αφήνει τα παιδιά τους μόνα έξω, οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο για κλόουν που δελεάζουν με χρήματα μικρά παιδιά για να πάνε σε ένα σπίτι κοντά σε μία λίμνη.

Παρ΄όλο που οι μέχρι τώρα έρευνες στο συγκεκριμένο σπίτι και σε άλλα σημεία δεν έχουν δείξει κάτι ύποπτο, μέρα με τη μέρα οι μαρτυρίες αυξάνονται.

Μία θεωρία για τους κλόουν-μυστήριο, είναι πως η υπόθεση «ξέσπασε» μετά από ένα θρίλερ το οποίο είδαν περίπου 61.000 άτομα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες στο Greenville, το οποίο σχετίζεται με μία συμμορία από παρανοϊκούς κλόουν και ονομάζεται “31” (από τον σκηνοθέτη Ρομπ Ζόμπι).

Πριν περίπου μία εβδομάδα, μία γυναίκα είπε πως ένας κλόουν, που στεκόταν κάτω από ένα φανάρι δρόμου, τη χαιρέτισε, όταν εκείνη επέστρεφε αργά το βράδυ στο σπίτι της. 

Τα ξένα δίκτυα κάνουν πάντως λόγο για μία κακόγουστη φάρσα ή πως για κάποιον Youtuber που κάνει γυρίσματα για ένα κοινωνικό πείραμα ή το πρόμο κάποια ταινίας.

Η  αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να βρει περί τίνος ακριβώς πρόκειται, συνιστώντας στους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους και να μην πλησιάζουν στο δάσος το βράδυ.



Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια