Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ Φλώρινας


Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ Φλώρινας στα παιδιά των αστυνομικών που πέτυχαν στις πανελλήνιες

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά των Αστυνομικών, αλλά και σε όλους τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας,   πού   πέτυχαν   μέσω   των   Πανελλαδικών   Εξετάσεων την εισαγωγή   τους   στα   Πανεπιστημιακά  και  Τεχνολογικά  Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.

Η επιτυχία αυτή, που αποτελεί την ανταμοιβή των κόπων και των θυσιών μαθητών και γονέων, αποτελεί το πρώτο βήμα για πνευματική ανάπτυξη και ακαδημαϊκή   κατάρτιση   και   ανοίγει   το   δρόμο   για   ένα   καλύτερο επαγγελματικό  μέλλον, σε μια Χώρα η οποία έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για νέους ανθρώπους   που   μπορούν   να   προσφέρουν   μια   πιο   αισιόδοξη προοπτική στους πολίτες της.

Όσο για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην  Τριτοβάθμια   Εκπαίδευση   θα   θέλαμε   να   τους   υπενθυμίσουμε   ότι χάθηκε μόνο μια ευκαιρία και ότι στη ζωή τους θα τους παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες   να   πετύχουν   τους   στόχους   τους   και   να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.