Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπηρεσιακός γιατρός σε ΝΑ Αττική και Αεροδρόμιο

Υπηρεσιακό Γιατρό φαίνεται ότι θα αποκτήσουν Δ.Α Νοτιοανατολικής Αττικής και Δ.Α Αερολιμένα, μετά τα όσα είπαν ο πρόεδρος της τοπικής συνδικαλιστικής Ένωσης με την επιτελάρχη. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: Σήμερα την 26/09/2016 και ώρα 13:00 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Γιώργος Καλλιακμάνης συναντήθηκε με την Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κα. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.
   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να κατατεθεί το αίτημα για χορήγηση Υπηρεσιακού Ιατρού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής και στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών σύμφωνα με το υπ’ αρίθμ. 100/2016  έγγραφο  που είχε αποστείλει η Ένωσή μας την 08/09/2016.
   Η Επιτελάρχης και η Ηγεσία εξέτασε το αίτημα και το θεώρησε απόλυτα δίκαιο και επιτακτικό. Τις προσεχείς ημέρες θα υπογραφεί το αίτημα σύμφωνα με τις δυνατότητες των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών προκειμένου να γίνει πράξη.  
   Απ’ ότι φαίνεται η Φυσική Ηγεσία κατανόησε το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων που Υπηρετούν και κατοικούν στις περιοχές που είναι απομακρυσμένες από το κέντρο της Αθηνάς και προχωρεί στην υλοποίηση του.

                                                          Για το Δ.Σ.
                 -O-                                                                               -O-
            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            


  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                   ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια