Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο βυθό του Λυβικού ψάχνουν τον χαμένο θησαυρό- Βρετανοί αναζητούν το κουφάρι γερμανικού πλοίου

Διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια, ράβδους χρυσού και κάθε λογής πολύτιμα αντικείμενα αναζητά στη θάλασσα της Κρήτης το τελευταίο διάστημα ερευνητικό σκάφος, οι κινήσεις του οποίου έγιναν γνωστές στις αρμόδιες Υπηρεσίες και σε Λιμενικούς μετά από σχετική έρευνα που έγινε.
Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη έρευνα για την ανεύρεση θησαυρού που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες διεθνώς και στηρίζεται σε έγγραφα και μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους Βρετανοί κυνηγοί θησαυρών και επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν επανδρώσει ειδικό σκάφος με τον κατάλληλο εξοπλισμό και πλήρωμα για να διαπιστώσουν εάν το κυνήγι του θησαυρού που αναζητούν έχει βάση ή όχι. 

Έγκυρες πληροφορίες της “Π” αναφέρουν ότι το πλήρωμα του βρετανικού ερευνητικού σκάφους σημαίας Τόγκο με την ονομασία “Σι Γουέι Ινβίσιμπλ” βρέθηκε πριν από Λίγες ημέρες στην Κρήτη, επιθεωρήθηκε από Λιμενικούς στο Ηράκλειο και συνέχισε την έρευνά του ανατολικά της Ιεράπετρας, εκεί όπου οι χάρτες και τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη του πληρώματος, αναφέρουν ότι βρίσκεται ο θησαυρός.

Ένας θησαυρός που είναι κρυμμένος στο “κουφάρι” γερμανικού πλοίου, το οποίο ναυάγησε κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο ¨Σι Γουέι Ινβίσιμπλ¨ επιβαίνουν 24 άτομα ως πλήρωμα, μεταξύ αυτών είναι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και δύτες, ενώ εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται και θεωρείται ότι είναι υπερσύγχρονος, όπως μας είπαν άτομα που έχουν ενημερωθεί για την παρουσία και το λόγο της ύπαρξης του ερευνητικού σκάφους στο νησί. Παρακολουθούσαν μέρες το στίγμα του Το υπό σημαία Τόγκο σκάφος βρισκόταν υπό διακριτική παρακολούθηση εδώ κι αρκετές ημέρες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες προσπαθούσαν να πληροφορηθούν για ποιο λόγο βρίσκεται σε κρητικά νερά. 



ΠΑΤΡΙΣ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια