Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρυσαυγίτικη ασυνάρτητη φρενίτιδα σε βάρος του προέδρου της ΠΟΑΣΥ

Παραλήρημα εξόχως διασκεδαστικό από τα νεοναζιστικά φαντάσματα της ιστορικής περιοδικής αμνησίας σε βάρος των συνδικαλιστών των σωμάτων ασφαλείας, με
πιο επικεντρωμένες βολές συο πρόσωπο του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου.

Αιτία; Η σύμπραξη με τους ... εαμοβούλγαρους κομουνιστοσυμμορίτες του ΠΑΜΕ, προκειμένου οι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, ν' αποκτήσουν ένα επιπλέον σύμμαχο στον πόλεμο διαρκείας διεκδίκησης των αυτονόητα και με τη βούλα του ΣτΕ δίκαιων αιτημάτων του ένστολου κοινωνικού στρώματος.

Οι χρυσαυγίτες που δεν συχωρουν τέτοιες συμμαχίες, ενώ αντιθέτως εάν γινόταν κατάθεση στεφάνου και ψυχής σε κάποιο χιτλερικό μαυσωλείο, εξαπολύουν φανατικούς μύδρους σε κείμενο "κριτικής" με τίτλο Νεοδημοκράτες “αστυνομοπατέρες” αγκαλιά με τους κομμουνιστές του Περισσού!


«Νέα περίοδο συνεργασιών και αμοιβαίας υποστήριξης» (σύμφωνα με ανακοίνωσή τους), εγκαινίασαν με συνάντησή τους στο Παλάτι του Περισσού οι Γερακαράκοι της ΠΟΑΣΥ με το ΠΑΜΕ!

Ιδού τα κυριότερα σημεία της σχετικής ανακοίνωσης του (ψοφοδεξιού) Γερακαράκου, που απαγορεύει στις Ενώσεις των ενστόλων κάθε επαφή με το μόνο κόμμα που στέκεται σταθερά και ανυστερόβουλα στο πλευρό τους, την Χρυσή Αυγή:

«Με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) συναντήθηκαν σήμερα οι Ομοσπονδίες μας, για πρώτη φορά στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος των ενστόλων, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο συνεργασιών και αμοιβαίας υποστήριξης των κοινών αιτημάτων με το εργατικό κίνημα της χώρας…

Οι Ομοσπονδίες, τέλος, ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ, τονίζοντας ότι με τη σημερινή συνάντηση εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος στα συνδικαλιστικά πράγματα της χώρας καθώς το συνδικάτο μας, αγωνίζεται με γνώμονα όχι το «κομματικό» συμφέρον, αλλά τα συμφέροντα των εργαζόμενων ενστόλων όλης της χώρας οι οποίοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε από τους άλλους εργαζομένους.

Κι αυτό θα γίνει πράξη το επόμενο διάστημα μέσω των κοινών ενωτικών μας αγώνων, αναδεικνύοντας στην κοινωνία τα κοινά μας αιτήματα και τις κοινές μας αγωνίες για το αύριο».

Παρατήρηση 1η: Οι… κακές γλώσσες λένε πως ο αστυνομοπατέρας Γερακαράκος έχει ζηλέψει τη… δόξα του προκατόχου του στην ΠΟΑΣΥ Κυριαζίδη και ψάχνεται για να εκλεγεί βουλευτής με την νουδούλα. Λέτε να κάνει την… έκπληξη και να κατέβει με το… τιμημένο κουκουέ;

Παρατήρηση 2η: Από τη στιγμή που οι κανονισμοί των ενστόλων απαγορεύουν να εκδηλώνονται οι ένστολοι υπέρ (ή κατά…) πολιτικού κόμματος, πώς είναι δυνατόν η Ομοσπονδία των Αστυνομικών να κάνει «κοινούς αγώνες» με το συνδικαλιστικό παράρτημα του ΚΚΕ; Ή μήπως οι κανονισμοί είναι… λάστιχο, που εφαρμόζονται κατά περίπτωση;

(ΥΓ): Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, που πολέμησαν σα λιοντάρια στη μάχη των Αθηνών και των χιλιάδων Αστυνομικών και Χωροφυλάκων που αντιστάθηκαν στην κομμουνιστική λαίλαπα! Τρίζουν τα κόκκαλα των χιλιάδων Αστυνομικών που κατεσφάγησαν από τους εαμοβουλγάρους! Γερακαράκοι, όχι άλλα πολιτικάντικα παιχνίδια στις πλάτες των αστυνομικών!



ethnikismos.net, .xryshaygh.com
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια