Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες με ζευγάρι ναρκομανών και ένα παιδί σε αυτοκίνητο

Μία ανάρτηση των Αστυνομικών Αρχών με ναρκομανείς γονείς και ένα 4χρονο παιδί έχει ταρακουνήσει το ίντερνετ. Δείτε πως
προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την κοινή γνώμη η Αστυνομία στο εξωτερικό.

Οι Αστυνομικές Αρχές του Οχάιο των ΗΠΑ, σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, δημοσίευσε στο facebook δύο πολύ σκληρές φωτογραφίες με ναρκομανείς γονείς και ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Χιλιάδες τα σχόλια των χρηστών του facebook, επικροτούν την κίνηση αυτή της Αστυνομίας. "Αισθανόμαστε την ανάγκη να δείξουμε την σκληρλή πλευρά των ναρκωτικών. Αισθανόμαστε ότι τα παιδιά που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση, μας έχουν απόλυτη ανάγκη", αναφέρεται στο post της Αστυνομίας στην επίσημη σελίδα στο Facebook. "Αυτό το παιδί δεν ακούγεται, και δεν μπορεί να πει όσα ζει, αλλά ελπίζουμε ότι αυτή η ιστορία θα αναγκάσει κάποιους να το σκεφτούν πολύ καλά πριν κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών", συνεχίζει η ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η απόφαση για την ανάρτηση αυτή ελήφθη από κοινού με τις Δημοτικές και Δικαστικές Αρχές της περιοχής. Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο, μόλις πριν λίγες μέρες, ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ήρθε αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο οδηγό.










Ένα ζευγάρι που είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, και ο οδηγός μετά βίας κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο, ακριβώς πίσω από ένα σχολικό λεωφορείο, την στιγμή που αποβιβάζονταν δεκάδες παιδιά. Ο αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο, και οι γιατροί κατάφεραν να συνεφέρουν το νεαρό ζευγάρι. Το ζευγάρι συνελήφθη, και αναμένεται η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.



.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια