Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πιο ενδιαφέρον και περιπετειώδη το σεξ μετά τα 40


Φτάνοντας 40 θα μπορούσε πραγματικά να κάνει τη σεξουαλική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη, αναφέρει πρόσφατη μελέτη. Τα ευρήματα βασίζονται σε έρευνα 2.400 Καναδών, μεταξύ των ηλικιών 40-59, για τη σεξουαλική τους υγεία τους, την ευτυχία και τη χαρά, σε συνδυασμό με τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και στάση.

«Υπάρχει μια δημόσια αντίληψη ότι καθώς γερνάμε, το σεξ γίνεται λιγότερο σημαντικό, λιγότερο ευχάριστο και λιγότερο συχνό» αναφέρει ο Robin Milhausen, ερευνητή για τη σεξουαλικότητα και τις σχέσεις του Πανεπιστημίου του Guelph στον Καναδά.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η σεξουαλική ευχαρίστηση δεν μειώνεται με την ηλικία. Ανεξάρτητα από την ηλικιακή κατηγορία, το 65% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η τελευταία τους σεξουαλική επαφή ήταν πολύ ευχάριστη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η τωρινή σχέση τους είναι συναισθηματικά ικανοποιητική. Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι καθώς μεγάλωναν, οι ερωτηθέντες είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι τολμηροί. Περισσότερο από το ήμισυ των ερωτηθέντων (63%) δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για την προσπάθεια νέα πράγματα να ενισχύσουν την ευχαρίστηση από ό, τι ήταν πριν από μια δεκαετία.

Μάλιστα, οι οι παντρεμένοι άντρες ανέφεραν περισσότερη ευχαρίστηση κατά την τελευταία σεξουαλική επαφή από ό,τι οι εργένηδες, σημείωσε ο Milhausen.


Πηγή: newscrab.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια