Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τι ακριβώς έγινε με τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα την ημέρα ψήφισης του μνημονίου

Ένα βίντεο διάρκειας 12 και πλέον λεπτών απαθανατίζει όλο το σκηνικό της έντασης, την επίθεση των αναρχικών και την αντεπίθεση της διμοιρίας των ΜΑΤ που
μπήκε στο στόχαστρο του Τόσκα, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε υπερψηφίσει το μνημόνιο μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.


Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα των Μάχιμων Αστυνομικών στο facebook με τον ακόλουθο σχολιασμό:

Δειτε το παρακατω βιντεο- ντοκουμεντο. Επιτελους σιγα σιγα να αποκαλυφθει η αληθεια και να μαθουμε τι πραγματικα εγινε εκεινη την μερα.


ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ




Διαβάστε την σχετική ανάρτηση του bloko.gr στις 23 Μαΐου με τίτλο: "Αποτρέψαμε νέα Μαρφίν", Κείμενο αξιωματικού των ΜΑΤ


Συνεχίζονται αμείωτες οι αντιδράσεις αστυνομικών των ΜΑΤ για την άδικη όπως την κρίνουν μετακίνηση τεσσάρων συνάδελφων τους μετά από
απόφαση Τόσκα στις 12 Μαΐου για τα επεισοδιακά γεγονότα που προηγήθηκαν κατά την ψήφιση του ασφαλιστικού- φορολογικού νομοσχεδίου.

Αξιωματικός των ΜΑΤ, με σχόλιο του στη σελίδα των Μάχιμων Αστυνομικών υποστηρίζει ότι κινδύνευαν με νέο παρανάλωμα άνθρωποι, αν δεν υπήρχε η επέμβαση των διμοιριών.

"Δεν ειναι αδικη η πραξη στην οποια προβαινει το ατομο για να υπερασπισθει τον εαυτο του η τριτο απο αδικη και παρουσα επιθεση που στρεφεται εναντιον τους.Τωρα πεστε μου οι διμοιριες ΥΜΕΤ και η Α... δεν δεχονταν επιθεση...η Α.... τι εκανε περα απο το αυτονοητο.Οι μολοτοφ ειναι οπλο κυριοι...καποτε εκαψε 3 ανθρωπους ΜΑΡΦΙΝ.

Μπορουσε να καψει ανθρωπους και το μεγαλυτερο ξενοδοχειο της χωρας. ΚΑΙ...ποιος πληρωνει το αδικο...μα φυσικα η Α......

Τιμη στην Χ......
ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια