Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός συνδικαλισμός δεν είναι να κάνεις τον τροχονόμο στα προβλήματα, ούτε εφαλτήριο για να γίνεις βουλευτής

Το κείμενο που ακολουθεί, συντάχθηκε από συστηματικό αναγνώστη του bloko.gr.

"Καθώς διανεύουμε μια  περίοδο που ο συνδικαλισμός στην Αστυνομια θα έπρεπε να μπορεί να ευκολα κινητοποιεί μαζικά τους εξαθλιωμένους οικονομικά και ηθικα εργαζόμενους , παρατηρείται το φαινόμενο να οργανώνει κινητοποιήσεις που ποιο πολύ μοιάζουν με παρωδία ...
Σας εχουν απαξιώσει κυριοι τοσα χρόνια η αντιλήψεις σας αλλα και ο ρόλος που παίξατε!
Γιατί ο  ρόλος του συνδικαλιστή δεν είναι να το παίζει τροχονόμος, ουτε αργότερα να γίνεστε  βουλευτές .
Παρόλα αυτά στην σημερινή Ελλάδα που οι λέξεις -οι έννοιες και οι θεσμοί εχουν χάσει την πραγματική τους αξία έγινε και αυτό!

Που εχει ακουστεί οι συνδικαλιστές αντί να μπαίνουν μπροστάρηδες στην επίλυση των χρόνιων εργασιακών προβλημάτων του κλάδου τους να παροτρύνουν - κατευθύνουν εντεχνα μεσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με άλλους τρόπους  τα μέλη τους σε  γνωστα δικηγορικά γραφεία για να βρουν το δικιο τους  .....
Δεν αποτελεί κύριοι άλλοθι το ότι κάποιες από τις αγωγές αυτές ηταν προς όφελος των συναδέλφων γιατί απλά ηταν δουλειά σας να τους καλύψετε νομικά η πολιτικά !
Που είναι η νομική κάλυψη των σωματείων και της πανελλήνιας ομοσπονδίας μας ;
Χιλιάδες EURO τα τελευταία χρόνια εχουν δώσει συνάδελφοι σε γνωστά δικηγορικά γραφεία με την γνωστη σε ολους μέθοδο, δωσε ένα ακόμα 50 EURO για μια αγωγή (μάλιστα κάποιοι ποια κάνουν και εκπτώσεις σε οσους εχουν υποβάλει πάνω από  μια αγωγή, αλλωστε  καλοι πελατες πρεπει να ανταμείβονται... ) .
Το τελευταίο μάλιστα χοντρό πανηγύρι στις πλάτες των συναδέλφων μας με τις αγωγές του βαθμολογίου και των ανθυπαστυνόμων καλα κρατεί ακόμα .
Δωστε ένα τελος και μην εμπαίζετε τους συναδέλφους που εκπροσωπείται.

Αλλάξατε λογική γιατι η απαξίωση σας θα συνεχιστεί ......"

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια