Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άλλη μια φορά ο Έλληνας Αστυνομικός γίνεται το εξιλαστηριο θύμα... "

Το κειμενο αστυνομικού που ακολουθεί, αναρτήθηκε χθες στη σελίδα "Ενωμένη Θεσσαλονίκη" στο facebook.

"Και η κατρακύλα
συνεχίζεται... Για άλλη μια φορά ο Έλληνας Αστυνομικός γίνεται το εξιλαστηριο θύμα για τα δεινά του κάθε πολίτη με τις ευλογίες του Κράτους το οποίο υπηρετούμε πιστά. Όσοι έχουμε περάσει από τις διμοιρίες της Αθήνας παρακολουθούμε με μια οργή παραπάνω τα σημερινά γεγονότα καθώς θυμόμαστε ανάλογες στιγμές που έχουμε ζήσει και οι ίδιοι παλαιότερα. Βλέπουμε οτι η ιστορία επαναλαμβανεται αλλα τα θύματα ποτε δεν αλλάζουν.
ΕΜΕΙΣ Ειμαστε συνάδελφοι!
Πρέπει να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ μας οτι ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο, ναι ακόμα και εσύ που έχεις βολευτεί και πιστεύεις οτι δεν θα τύχει σε εσένα κάτι αντίστοιχο και εσύ που κράζεις τους πάντες γιατι ο ίδιος νιώθεις αδύναμος να βγεις μπροστά και να γινουμε μια γροθιά πριν να είναι πολύ αργά. Άλλη λύση δεν υπαρχει...."



Νωρίτερα είχε αναρτηθεί κείμενο του γεν. γραμματέα της Ένωσης Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Καλευρά

Αγρότη δεν έλυσες το προβλήμα σου επειδή ξέσπασες πάνω στους "μπάτσους"οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε σένα και στα προβλήματα σου.Το οτι δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταλυθεί το κράτος ανεξαρτήτου κυβερνήσεως αρεστής ή μη δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε.Το κράτος έχει συνέχεια και δεν ξεκινάει και τελειώνει σε καμιά κυβέρνηση.Καλό κουράγιο σε όλους στην δύσκολη αυτή μέρα.
 
ο Αλ. Καλευράς
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια