Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δημήτρης Τσακνάκης: "Πέρσι κράτησα όσους μπόρεσα, Περισσότερους δεν ..."

Τους κ.κ. Φραγκίσκο και Στάθη δεν μπόρεσε να κρατήσει φέρεται πως είπε ο πρώην αρχηγός
Ετεροχρονισμένο αλλά συμβατό με όσα συμβαίνουν στις κρίσεις το σχόλιο του πρώην αρχηγού, πολύ πριν ξεκινήσουν οι τρέχουσες, αναφορικά με όλα όσα και πρώτοι εμείς του
καταλογίσαμε πέρσι για τις δικές του κρίσεις.

Όπως είδαμε, φέτος ο κ. Τσουβάλας δεν μπόρεσε να ανασύρει μέσα από τον ορμητικό χείμαρρο των πρόδηλα κομματικών και με υποβολιμαίους υποβολείς των αποστρατειών ούτε τον κουμπάρο του. Τον κ. Παπαναγιώτου. Γιατί αυτό επέβαλε η Κουμουνδούρου ικανοποιώντας αιτήματα και σημειώματα των ημέτερων αξιωματικών, όσο και αν η "ίδια" το αρνηθεί. Με γραμματοκομιστή των εντολών φανταζόμαστε (δεν παίρνουμε όρκο) τον κ. Μάρκου.

Μιλώντας λοιπόν προ καιρό σε ομήγυρη διακείμενη αρχικά εχθρικά απέναντι του, ο κ. Τσακνάκης "ομολόγησε" ότι από τον κυκεώνα των αποστρατειών μπόρεσε πέρσι να συγκρατήσει δύο μόνο αξιωματικούς. Τους κ.κ. Μιχαιρίνα και Σοφιό που τώρα όπως είδαμε αποστρατεύθηκαν. "Αυτούς μπόρεσα, αυτούς κράτησα" φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Για τους κ.κ. Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Φραγκίσκο που ήταν τα μεγάλα αγκάθια των περσινών κρίσεων, περιορίστηκε να πει πως το πάλεψε όσο μπορούσε. Μέχρι τώρα. Όμως οι δυνάμεις που συνωμότησαν εναντίον τους, ήταν υπέρτερες των δικών του, ενώ για τον κ. Αλκιβιάδη Τζοΐτη, είπε πως τον ήθελε, αλλά τον "εκτέλεσαν" άλλες δυνάμεις και για διαφορετικούς λόγους απ' ότι τους προηγούμενους.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια