Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπάτσοι, «γουρούνια», αδέρφια μας

Η Ομάδα ΔΕΛΤΑ είναι η αιχμή του δόρατος της εσωτερικής φρουράς της Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση ταραχών κι όχι μόνο. Η πλέον ταχυκίνητη μονάδα της Αστυνομίας μέσα στο αστικό περιβάλλον. Έδωσε την μάχη με το περιθώριο και την κέρδισε πολλές φορές. Αυτό δεν το συγχωρεί ο «χώρος» που βρίσκει τους ΔΕΛΤάδες συνεχώς μπροστά του. Μεγάλος ο αριθμός περιστατικών όπου απέτρεψαν τα χειρότερα. Ενδεικτικό κι εμβληματικό το περιστατικό. Το βράδυ της 4/2/2012 υπερασπίστηκαν το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας από επίθεση περίπου 100 αντεξουσιαστών με μολότωφ, σιδερόβεργες και ξύλινα κοντάρια.

Το κόμμα των «αριστερών μνημονιακών» έχει πολλά νταραβέρια με το περιθώριο. Είχαν υποσχεθεί στους μεσοτοιχία συντρόφους τους και στην νεολαία τους το ρουσφέτι της διάλυσης της ΔΕΛΤΑ. Οι υπόγειες διαδρομές τους με το περιθώριο της βίας αποδεικνύονται από μια πραγματικότητα, που γελοιοποιεί την άποψη πως υπάρχει μόνο ένα άκρο, το οποίο είναι μαύρο, ακροδεξιό, πως υπάρχουν κακά μαχαίρια αλλά «καλές» μολότωφ και αντεξουσιαστικά ή ακροαριστερά «καλά» ρόπαλα και πιστόλια, καλοί και κακοί νεκροί: στο πρώτο και δεύτερο Μνημόνιο κάηκε το πελεκούδι, στο τρίτο το φαρδύτερο κι αριστερό ήταν απλά Τρίτη. Στα μέτρα των «Σαμαροβενιζέλων» γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος από συνδικάλες, φρικιά, συνιστώσες και το λουρί της μάνας. Τώρα επί κομισαρίων και της ψευτοδεξιάς ορντινάτσας τους, που ξεσκίζουν τον λαό με φόρους και περικοπές, η «επανάστασις» αντιμετωπίζει το μεγάλο δίλημμα: κανέλλα ή τριμμένη σοκολάτα στον καπουτσίνο. Μόνο κάτι «χάπενινγκ» και τα συνήθη ντου στους μπάτσους, που δεν είναι ούτε γουρούνια, ούτε δολοφόνοι αλλά η πρώτη γραμμή άμυνας της πολιτείας από την μαύρη ή κόκκινη φασιστική βία, από τους κάθε μορφής και χρώματος ολοκληρωτικούς, βάνδαλους, πλιατσικολόγους και δολοφόνους. Εγώ, το έχω ξαναπεί, όταν από τη μια είναι τα κωλόπαιδα των αστών που παίζουν «επανάσταση», που θεωρούν «δικαίωμα» τον εμπρησμό, τους βανδαλισμούς, τον φόνο, για να επιβάλλουν τις μειοψηφικές απόψεις τους κι από την άλλοι οι μπάτσοι, τουτέστιν οι συμμαθητές, οι γείτονες μου, οι φρουροί της ασφάλειας του λαού και της δημοκρατικής πολιτείας, είμαι με τους μπάτσους. Διότι, να το εμπεδώσουμε, στην δημοκρατική πολιτεία το μονοπώλιο της βίας ανήκει μόνο στα όργανα του κράτους, όταν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους, απέναντι σε όσους τα παραβιάζουν.

Η ατυχέστατη αμφισβήτηση από τον αρμόδιο υπουργό του «δημοκρατικού ελέγχου» και της «αποτελεσματικότητας» της ΔΕΛΤΑ εκστομίστηκε μετά τα γεγονότα της 17/9. Γύρω στα 200 άτομα επιτέθηκαν στο Α.Τ. Εξαρχείων, έριξαν δεκάδες δημοκρατικότατων μολότωφ, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν αστυνομικοί και κρατούμενοι που βρίσκονταν στο τμήμα αλλά και περίοικοι πολίτες. Γι’ άλλη μια φορά η ΔΕΛΤΑ έσωσε την κατάσταση κι όλως «αναποτελεσματικώς» δεν έγιναν φλαμπέ αστυνομικοί, κρατούμενοι ή άλλοι πολίτες. Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, του ενός του έσπασε δημοκρατικότατα το χέρι αλλοδαπή με πυροσβεστήρα (!) κι έγιναν εννέα συλλήψεις. Άρχισε το γνωστό γαϊτανάκι καταγγελιών με τους συνήθεις συμμετέχοντες, διότι πάλι οι παλιόμπατσοι δεν μοίρασαν τσάϊ με κουλουράκια και δεν αντιμετώπισαν τις μολότωφ και τα ρόπαλα με λουκουμόσκονη κι αστυνομικοί βρέθηκαν κατηγορούμενοι. Δεν ξέρω την δικογραφία, ποιος και πόσο δίκιο έχει αλλά ξέρω το τεκμήριο αθωότητας, το οποίο η πολιτική ηγεσία το έγραψε εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Την απουσία της ταχυκίνητης ΔΕΛΤΑ, θα την πληρώσει απλά η Δημοκρατία. Κι όταν ο «χώρος», που θρέφουν και χαϊδεύουν τα συντρόφια, στραφεί εναντίον τους, ας πάνε για ξεμάτιασμα στη Φωτίου.

Απλές κουβέντες. Η παράταξη μας οφείλει με στεντόρεια φωνή να καταγγείλει την μεθόδευση, τους κινδύνους και όταν απέλθουν οι ανίκανοι μηδενιστές να ανασυγκροτήσει την ΔΕΛΤΑ.

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)


antinews.gr, policeonline.gr/
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια