Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Δικάστε μας...", του Νίκου Καραδήμα

Μπορεί στη βάση της επιχειρηματολογίας να διαφωνούμε με τον κ. Καραδήμα, όμως η κάθε άποψη είναι σεβαστή. Μπορεί επίσης να υπάρχουν χίλιες αιτιάσεις για την
κατάληξη και το αποτέλεσμα, ωστόσο το λάθος είναι λάθος. Ένα λάθος απέναντι σε ανθρώπους που άφησαν πίσω πατρίδα και οικογένεια για να διατηρήσουν την αξιοπρεπεια τους. Μια αξιοπρέπεια ως εκ τούτου, που ουδείς δικαιούται ή νομιμοποιείται για τον οποιονδήποτε λόγο να την καταρρακώνει.

Το κείμενο του Νίκου Καραδήμα αναρτήθηκε χθες στο facebook.

Άλλη μια "εικονική" πραγματικότητα που ενδείκνυται για σχόλια στα χρόνια της φτώχειας?
Λίγες ώρες πρίν με την έκδοση της αθωωτικης δικαστικής απόφασης της οπλοφορίας του συναδέλφου απο την Κω που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένα άλλο ντοκουμέντο θα απασχολίσει πρωτοσέλιδα και ιστοσελίδες.
Μπορεί ναί, μπόρεί όχι.
Ισως αλήθεια ,ίσως ψέματα.
Προϊόν μοντάζ η ντοκουμέντο?
Όλα η τίποτα απ αυτά!
Χρόνια τώρα ζω αυτές τις τηλεδίκες , τις αναπαραστάσεις καρέ-καρέ .
Μήπως είναι , μπάς κι ειναι?
Τί σας φταίνε οι δύστυχοι πρόσφυγες, τους μικροπωλητές κυνηγάτε και άλλα παρόμοια σχόλια που κλωνίζουν το ήδη τρωθέν κύρος της αστυνομίας.
Όχι κύριοι μια εικόνα δεν είναι πια χίλιες λέξεις , αλλά απειρες ,στη νιοστή όταν θέλουμε να συντηρούμε ένα θέμα. .Να καταδικάσουμε την βία , αν είναι βία. Όπως επίσης να έχουμε και το θάρρος να ζητούμε συγνώμη άν δεν είναι βία και είναι παρασκήνιο Μάθετε μας πιά όλοι σας ,τη δικαιοσύνη και κυρίως το δικαίωμα στη ζωή!
Είναι επίθεση, είναι άμυνα, είναι προσταγή η αυθαιρεσία.
Δυστυχώς όπως πάντα λείπει η διαδοχική αλληλουχία των γεγονότων.
Η το αίτιο και το αιτιατό!
Δικάστε μας.....



  Ο Νίκος Καραδήμας
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια