Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακλήθηκε η κλήση σε απολογία της αξιωματικού υπηρεσίας που δεν πήγε στο ... πάρτι των αναρχικών

Το bloko.gr αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση χθες της επιστολής αστυνομικού με την οποία μας έκανε γνωστή την κλήση σε απολογία γυναίκας αρχιφύλακα, που ως αξιωματικός υπηρεσίας αρνήθηκε να κάνει μήνυση για διατάραξη μεταβαίνοντας σε χώρο που τελεί υπό κατάληψη και γινόταν πάρτι αναρχικών (!!!) επικοινώνησε με αξιωματικούς της ΓΑΔΑ, ζητώντας στοιχειώδης απάντηση απλής λογικής στο απλό ερώτημα.

Τι θα έκαναν στη θέση της. Δηλώθηκε καταρχήν άγνοια για την υπόθεση και μόλις ενημερώθηκαν ότι η υπόθεση είναι υπαρκτή, αντί απάντησης στο ερώτημα ζήτησαν σε έξαλλη την ανάκληση της κλήσης σε απολογία ως απαράδεκτης και πέρα από κάθε όριο λογικής.


Διαβάστε τι ακριβώς κατήγγειλε με επιστολή στο bloko.gr ο αστυνομικός.

"Αρχιφύλακας γυναίκα κλήθηκε σε απολογία γιατί σαν Αξιωματικός Υπηρεσίας σε  Α.Τ. της Διεύθυνσης Αθηνών δεν έφυγε από το Τμήμα να πάει μέσα σε πάρτι αναρχικών, να διαπιστώσει ποιοί διοργάνωναν την εκδήλωση και να τους κάνει μήνυση για διατάραξη….. 

Στο συγκεκριμένο χώρο δεν πλησιάζει εύκολα ούτε διμοιρία ΜΑΤ για ευνόητους λόγους και ο Διοικητής είχε την απαίτηση να πάει μία κοπέλα ένστολη μέσα στα καλόπαιδα να τους ρωτήσει για το «ποιος θέλει να του κάνω μήνυση για διατάραξη ρε παιδιά;» Αν γινόταν κάτι τέτοιο ακόμη θα ψάχναμε την μυστηριωδώς εξαφανισμένη αρχιφύλακα.

«Για ποιο λόγο ….. δεν εκτέλεσες τα καθήκοντά σου…..κ.λπ.» δηλαδή γιατί δεν έπεσες ηρωικά μαχόμενη για να διαπιστώσεις και να εξακριβώσεις τους δράστες του  φοβερού αδικήματος της διατάραξης;

Επ, εκινήθεις; Γιατί εκινήθεις;
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια