Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΕΓΚΥΟ ΛΟΓΩ ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!





Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Σώμα της Αστυνομίας, εκτός από ανομολόγητα, είναι και ιδιαίτερα εξωφρενικά. Ιδιαίτερα δε όταν προέρχονται από αξιωματικούς που διακρίνονται για τον ... αμερόληπτο αλτρουισμό τους έναντι συναδέλφων.

Ο καυστικός λόγος για τον επικεφαλής ταξίαρχο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ο οποίος έγινε προ ημερών αποδέκτης ενός αιτήματος μιας εγκύου, στον έβδομο μήνα υφισταμένης του, η οποία βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρών επιπλοκών, να πάρει φύλλο πορείας για...
το τόπο καταγωγής της, προκειμένου να δεχτεί την φροντίδα των γονιών της.
Στο αιτιολογικό, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέλαβε ακόμα το γεγονός πως ο σύζυγος της επίσης αστυνομικός υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία με συνέπεια να απουσιάζει από το σπίτι τουλάχιστον 8 ώρες κάθε ημέρα, ενώ έχουν κι ανήλικο παιδί, για το οποίο στην κατάσταση που βρίσκεται έχει την ευθύνη της φροντίδας.
Για καθαρά ανθρωπιστικούς, πολύ δε περισσότερο συναδελφικούς λόγους, ο οποιοσδήποτε σώφρων και νουνεχής άνθρωπος αυτονόητα θα υπέθετε, υποθέτουμε, ότι η απάντηση στο αίτημα θα ήταν θετική. Πλανηθήκατε πλάνην οικτρά, όσοι βιαστήκατε να συγκατανεύσετε και να συνταχθείτε με το ρασιοναλιστικό αυτό σκεπτικό.
Όπως πιστοποιείται από τους καταγγέλλοντες, ο κ. ταξίαρχος απέρριψε το αίτημα και σε διάτορους τόνους διαμήνυσε στην εμβρόντητη υφισταμένη του ότι το Κράτος στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται δεν έχει να διαθέτει χρήματα σε οδοιπορικά κι εκτός έδρας.
Μετά ταύτα συμπεραίνουμε επίσης ... αυτονόητα, ότι το υπουργείο Οικονομικών θα επιμεληθεί της αποκαλυπτήριας τελετής προ της εισόδου του στο Σύνταγμα, του αγάλματος του καλού "Σταχαναβίτη" ταξίαρχου, ο οποίος θα προβληθεί απανταχού της επικράτειας ως το υπέρτατο σύμβολο και πρότυπο σε καιρούς σκληρής μονεταριστικής κρίσης, του ευσυνείδητου κρατικού υπαλλήλου.
Το blogo.gr επικοινώνησε με τον κ. ταξίαρχο για την σχετική υπόθεση, προκειμένου να ζητήσει και τη δική του θέση αλλά και ενδεχομένως εάν ήθελε να διευκρινίσει τί ακριβώς διαμείφθηκε μεταξύ τους, πλην όμως ο κ. ταξίαρχος πήρε τη σκυτάλη των ερωτημάτων διερωτώμενος εάν το θέμα απασχολεί τους αναγνώστες μας και εάν έχουμε την ιδιότητα του δικηγόρου.
Μετά ταύτα ζητήσαμε συγνώμη για την ολιγόωρη απόσπαση της προσήλωσης από το ιερό καθήκον του καλού "Σταχανοβίτη" ταξίαρχου, όπως επίσης και την ψυχική ταλαιπωρία που τον αναγκάσαμε να υποστεί.


.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια