Ticker

6/recent/ticker-posts

Σημαντικές στρεβλώσεις στις προαγωγές των Υπαστυνόμων Α.



Από αναγνώστη του bloko.gr


Η ΠΟΑΞΙΑ και η ΠΟΑΣΥ, μέσα από παρεμβάσεις τους κατά καιρούς, έχουν ασκήσει πίεση στην φυσική ηγεσία για την αποκατάσταση αδικιών που προκαλεί η συμφόρηση η οποία παρατηρείται σε συγκεκριμένους βαθμούς, αδικώντας συναδέλφους δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην υπηρεσιακή τους εξέλιξη.

Εδώ και χρόνια παρατηρείται έντονη στρέβλωση στην επετηρίδα προαγωγής των Υπαστυνόμων Α΄ ( Ν.3686/2008 ) που προκρίνονται να προαχθούν σε Αστυνόμους Β΄, με αποτέλεσμα οι προαγωγές να καθυστερούν υπερβολικά τουλάχιστον δύο έτη και να δημιουργείται αίσθημα αδικίας και άνισης μεταχείρισης τους αλλά και οικονομικής αδικίας είς βάρος τους.

Την ίδια στιγμή, οι δύο συνδικαλιστικές ενώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τους συγκεκριμένους αξιωματικούς, επιδεικνύουν αδικαιολόγητη αδράνεια, αποφεύγοντας να αναδείξουν ουσιαστικά το πρόβλημα και σφυρίζοντας αδιάφορα μπροστά σε μια χρόνια παθογένεια που πλήττει το κύρος του θεσμού το ηθικό των συναδέλφων και την οικονομική τους κατάσταση η οποία μάλιστα είχε εξ αρχής επισημανθεί.

Η αποκατάσταση της ισονομίας και της αξιοκρατίας στις προαγωγές δεν μπορεί να περιμένει άλλο και απαιτεί ξεκάθαρες θέσεις, ουσιαστικές παρεμβάσεις και πραγματική εκπροσώπηση.

Σε διαφορετική περίπτωση ας μας πουν ποιους εκπροσωπούν.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ποια στρέβλωση αναφέρεται το άρθρο? Στα πόσα χρόνια Υ/Α γίνονται Α/Β κανονικά και στα πόσα γίνονται με την καθυστέρηση που αναφέρει ο αρθρογράφος?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού το έχει γράψει;;; Έχει καταλάβει κανένας ποια στρέβλωση εννοεί;; Όλοι οι υπαστυνόμοι του νομού (χιλιάδες πλέον που θα καούν και Αξυπ σαν Α/Β) γίνονται Α/Β στο μέγιστο όπως πανω κάτω και οι Υπαστυνόμοι των ΣΑΕΑ και ΤΕΜΑ. Άντε να γλιτώσουν κάνα χρόνο κέρινες φορές. Τι να τον κάνεις τον βαθμό αγαπημένε όταν δεν αλλάζει η υπηρεσιακή σου καθημερινότητα;;; Και σήμερα να γίνεις όταν γίνει κάποιος σαεα ή ΤΕΜΑ πάλι ανώτερος σου θα ειναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιους εκπροσωπεί η ΠΟΑΞΙΑ; Τους ανθυπαστυνόμους και τους Υπαστυνόμους της υπεύθυνης δήλωσης… αυτούς εκπροσωπεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γράφετε την τελείως άστοχη και ΜΗ τεκμηριωμένη καταγγελία σας και ούτε ξέρετε να την αιτιολογήσετε και να την εξηγήσετε!

Γράψε ότι σε σχέση με αξιωματικούς απο ΣΑΕΑ, ΤΕΜΑ και ΕΙΔΙΚΏΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ, οι αξιωματικοί του Νόμου 3686/08 γίνονται Αστυνόμοι Β' στο ανώτερο όριο των 9 ετών υπηρεσίας αξιωματικού!

Καλα μας λένε Χωροφύλακες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ίδιο και η ΣΑΕΑ και ΤΕΜΑ στο ανώτερο γίνονται πάνω κάτω άντε να κερδίσουν ένα χρόνο να γίνουν στα 8 ανάλογα τις σειρές . Με δεδομένο ότι είναι ο τελευταίος βαθμός που παίρνεις ε.ε ποιος ο λόγος να γίνεις και νωρίτερα ένα έτος;;; Εδώ οι ΣΑΕΑ και ΤΕΜΑ που χάνουν ένα χρόνο από Α/Α και δεν κάνουν άρθρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλα Δένδια να βάλεις τάξη που γεμίσαμε αξιωματικούς!!!