Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Α 5-3 της Α Αλλαγής) εκτελούσαν περιπολία την Κυριακή στην περιοχή του Παπάγου και έλαβαν σήμα ώστε να μεταβούν σε πολυκατοικία καθώς οι γείτονες άκουγαν περίεργους θορύβους από ένα διαμέρισμα.
Οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και άκουσαν και εκείνοι θορύβους από το διαμέρισμα που βρίσκεται στο ισόγειο. Διαπίστωσαν ότι η είσοδος της πολυκατοικίας είχε παραβιαστεί και πολύ γρήγορα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο διαρρήκτες οι οποίοι είχαν μπει στο διαμέρισμα έχοντας σπάσει την πόρτα.
Οι δράστες ηλικίας και οι δύο 36 ετών αντιστάθηκαν σθεναρά ώστε να αποφύγουν τη σύλληψη χωρίς όμως να τα καταφέρουν αφού οι Αμεσοδρασίτες τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν το ΤΔΕΕ Παπάγου - Χολαργού για το σχηματισμό δικογραφίας ενώ διαπιστώθηκε ότι έχουν απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα.

0 Σχόλια