Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

-->

Θεσσαλονίκη: Τα εκρηκτικά για τη βόμβα στο ATM μεταφέρθηκαν με τρένο από την Αθήνα

Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μετά την ανάλυση των καμερών






Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τη φονική έκρηξη σε ATM τράπεζας στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/5), με αποτέλεσμα τον θάνατο μίας 39χρονης.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, τα εκρηκτικά που κατέληξαν στην βόμβα που τοποθετήθηκε έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη είχαν μεταφερθεί με τρένο από την Αθήνα.


Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ συνέλαβαν λίγες ώρες μετά την έκρηξη της βόμβας έναν 36χρονο (σ.σ διαμένει στο Κερατσίνι και δηλώνει «άστεγος») ως συνεργό της 38χρονης, ο οποίος υποστήριξε ότι «άγνωστος του τηλεφώνησε και του ζήτησε –έναντι αμοιβής 200 ευρώ- να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη και να παραλάβει το σακίδιο με την βόμβα έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της συμπρωτεύουσας. Κι ακολούθως να τον μεταφέρει σε διαμέρισμα “Airbnb”», από όπου τον παρέλαβε η 39χρονη.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. με βάση ανάλυση καμερών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη φαίνεται να καταλήγουν στο αρχικό συμπέρασμα ότι τα εκρηκτικά μεταφέρθηκαν από τον 36χρονο από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη με τρένο κι ακολούθως υπήρξε η κατασκευή της βόμβας στο διαμέρισμα της πόλης από αυτό το ζευγάρι, χωρίς πιθανόν την εμπλοκή άλλου ατόμου.





Πηγή:www.zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια