Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

-->

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν ανηλίκους μετά από ληστεία στη Νέα Σμύρνη


To απόγευμα της 25ης Μαρτίου ενημερώθηκε το 100 για ληστεία στη Νέα Σμύρνη όπου σύμφωνα με την καταγγελία ανήλικοι λήστεψαν ανηλίκους με απειλή μαχαιριού. 

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν το σχετικό σήμα και εντόπισαν μαζί με συναδέλφους τους από την πεζή περιπολία της Νέας Σμύρνης τρεις ανηλίκους τα χαρακτηριστικά των οποίων είχαν ομοιότητες με εκείνα των δραστών. 

Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στους δύο οι οποίοι είχαν μαζί τους ένα κλεμμένο ποδήλατο το οποίο είχαν αφαιρέσει και το μαχαίρι. 

Ο τρίτος της παρέας το έβαλε στα πόδια ωστόσο δεν κατάφερε να διαφύγει καθώς συνελήφθη στη λεωφόρο Συγγρού. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Σμύρνης όπου και αναγνωρίστηκαν από τα θύματα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια