Ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας για τις μετακινήσεις Αστυνομικών στις αγροτικές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία και τις ενέργειες του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που είχαν προκύψει.
«Ως εδώ και μη παρεκεί….»
Αν και η Ένωσή μας δεν αρέσκεται στη δημοσιοποίηση οποιονδήποτε γεγονότων αφορούν την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών μας εντούτοις, επειδή συνέβησαν διάφορα γεγονότα και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας παραθέτουμε τα γεγονότα όπως έγιναν πραγματικά.
Την 03-02-2025, κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη μας, τα οποία μετέβησαν προς εκτέλεση υπηρεσίας στα μπλόκα των αγροτών στην Καρδίτσα, μας ενημέρωσαν για μετακινήσεις των δυνάμεων από τα μπλόκα των αγροτών χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες από το Νόμο διατάξεις.
Άμεσα ενημερώθηκε η Ομοσπονδία μας και όπως πληροφορηθήκαμε το ίδιο έπραξαν και άλλες Ενώσεις, των οποίων τα μέλη βρίσκονται στα μπλόκα και οι οποίες κατήγγειλαν το γεγονός στην Ομοσπονδία.
Σήμερα και ώρα 12:20 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη, τον οποίο ενημέρωσε σχετικώς για τα παραπάνω ζητήματα.
Στη συνέχεια και περί ώρα 12:30 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο στον οποίο μετέφερε επίσης τα γεγονότα.
Άμεσα ο κ. Αρχηγός έδωσε εντολή για την αποκατάσταση του προβλήματος και την ομαλή μετακίνηση των δυνάμεων.
«Την επιτυχία διεκδικούν πολλοί πατεράδες, μάνα όμως είναι μόνο μία».
Υ.Γ. Προς επαλήθευση των ανωτέρω, μπορεί να ερωτηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
0 Σχόλια