Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξάνθη: Έμπαινε σε σπίτια, έδερνε ηλικιωμένους και έκλεβε αλλά… αφέθηκε ελεύθερος!


Ελεύθερος αφέθηκε ο ληστής που συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα από Αστυνομικούς στην Ξάνθη για τις άγριες ληστείες που σημειώθηκαν σε Λευκόπετρα και Γενισέα που είχαν προκαλέσει σοκ, οργή και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών, που εμπλέκονται στις ληστείες. Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων προφυλακίστηκε ενώ ο άλλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiNea.gr, o δράστης – ο οποίος αξίζει να αναφερθεί μάλιστα πως έχει “παρελθόν” στην παραβατική δράση – οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σπίτι του βρέθηκαν κλοπιμαία από τις πρόσφατες ληστείες, ενώ στην περίπτωση της Λευκόπετρας οι δράστες που εισήλθαν μέσα στο σπίτι ηλικιωμένων τους χτύπησαν βάναυσα προκειμένου να αποσπάσουν τη λεία τους.



Πηγή:  xanthinea.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια