Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο Λευκό Πύργο

 


Κοινή σύσκεψη των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1 Ιουλίου 2024, προκειμένου να δοθεί κοινή απάντηση στην ολιγωρία που επιδεικνύει η Κυβέρνηση όσον αφορά στην επίλυση χρόνιων αιτημάτων των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών, των Λιμενικών και των Στρατιωτικών της πατρίδας μας.

Δυστυχώς, παρά τις επισταμένες μας προσπάθειες για τη λήψη συγκεκριμένων θετικών κυβερνητικών αποφάσεων, οι αρμόδιοι Υπουργοί είτε κωφεύουν είτε  κινούνται «με ρυθμούς χελώνας», όταν δεν απεργάζονται και δεν προωθούν αρνητικά για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, μέτρα θεσμικού, εργασιακού και οικονομικού χαρακτήρα.

Ο εμπαιγμός, καθίσταται ακόμα μεγαλύτερος, διότι τεχνηέντως καλλιεργείται στην κοινή γνώμη μια εικόνα δήθεν βελτίωσης της οικτρής πραγματικότητας που πεισματικά και πολλές φορές θανάσιμα, πληγώνει τον εργασιακό μας χώρο.

-Με τους κινδύνους να αυξάνονται και να καραδοκούν σε κάθε υπηρεσιακό βήμα!

-Με την ακρίβεια και τη φτωχοποίηση της κοινωνίας να χτυπούν αλύπητα και τις οικογένειές μας!

-Με την απαξίωση του λειτουργήματος των ενστόλων στελεχών της πατρίδας να γνωρίζει νέες «δόξες»!

Απαντάμε, λοιπόν:

Ως εδώ με την υποκρισία των κυβερνώντων απέναντι σε μια τάξη εργαζομένων που υπηρετεί διαρκώς το καθήκον με αυταπάρνηση και ηρωισμό.

Όχι άλλα θύματα στο βωμό του καθήκοντος.

Θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας.

Ουσιαστική θωράκιση τώρα!

Ενισχύστε και θωρακίστε όλους τους Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Λιμενικούς και Στρατιωτικούς της χώρας, ώστε να υπάρξει ουσιαστική ασφάλεια σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Καλούμε τις Συναδέλφισσες και τους Συναδέλφους μας σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οι συνδικαλιστικοί μας φορείς, στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 

Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Ε.Α.Π.Σ.
Π.Ε.Α.Λ.Σ.
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓρηγόριοςΒΕΛΛΙΟΣ ΑνδρέαςΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔημήτριοςΤΣΙΑΝΟΣ ΠαναγιώτηςΤΣΙΓΚΑΣ Κωνσταντίνος
ΓΡΑΒΑΝΗΣ Γρηγόριος
ΡΩΤΑΣ Δημήτριος

Πηγή:


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βάζουν την αστυνομία μπροστά να βγάλει το φίδι από την τρύπα και παράλληλα τους έχουν απαξιώσει πλήρως. Οικονομικά , νομικά κ ηθικά τους έχουν γραμμένους. Οπότε τα απολύτως απαραίτητα και μόνο, ώστε να μη βρεθεί κανένας αστυνομικός εκτεθειμένος . Τα τυπικά και ουδέποτε υπερβάλλον ζήλος . Το κυριότερο όμως, όταν έρθουν οι εθνικές εκλογές να μην ξεχάσει κανείς και 50.000 σταυροί να πάνε σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα, πλην αυτού που απαξίωσε την αστυνομία όσο καμία άλλη κυβέρνηση. Ας ζητήσουν τώρα τις ψήφους αυτών που νομιμοποίησαν καθώς και όσων ευεργετήθηκαν από το νόμο για το γάμο ομοφυλοφίλων.