Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O «Eλληνάρας» που του φταίνε όλα


Η αλήθεια είναι ότι αρκετός κόσμος ταλαιπωρήθηκε χθες στην Αθηνών - Κορίνθου καθώς είχε κλείσει το ρεύμα προς Κόρινθο εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος που έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Από τα ξημερώματα ξεκίνησαν τα έργα κατεδάφισης της γέφυρας ενώ οι αστυνομικοί έπρεπε να λάβουν μέτρα και να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διεξάγεται η κυκλοφορία έστω και με δυσκολία εξαιτίας της μαζικής εξόδου των πολιτών για το Σαββατοκύριακο και την ψήφο ενόψει ευρωεκλογών.

Δεκάδες αστυνομικοί ήταν όλη την ημέρα στα πόστα τους ώστε να διευκολυνθεί η ροή και λήφθηκαν πολύ αποφάσεις όπως για παράδειγμα η απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κίνηση.

Μέσα σε όλα αυτά υπήρξαν και οι κλασσικοί «Έλληνες» που χωρίς να έχουν ιδέα για το τί γίνεται έβριζαν τους υπαλλήλους των διοδίων, τα έβαζαν με τους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους λες και όλοι αυτοί έφταιγαν για το τροχαίο. 

Αντί να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να ανοίξουν τις παλάμες τους που δεν άκουσαν ή δεν ήθελαν να ακούσουν τις συστάσεις της ΕΛΑΣ για να καθυστερήσουν την αναχώρησή τους από την Αθήνα, επέλεξαν να κάνουν σόου απλώς επειδή ταλαιπωρήθηκαν επειδή εκείνοι έφταιγαν. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια