Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ειδήσεις η παρουσία Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα: Σάρκα και οστά για το ελληνικό FBI


Ειδήσεις και αποκαλύψεις έκρυβε η συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο, στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με φόντο τις επερχόμενες ευρωεκλογές.Σε ερώτηση του tempo24 για τα ζητήματα ασφαλείας του πολίτη, ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε γνωστό ότι σήμερα υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα για τη σύσταση και λειτουργία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, το ελληνικό FBI όπως ο ίδιος το ονόμασε.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ζητήματα της παραβατικότητας στα Πανεπιστήμια, στη βία των ανηλίκων, την έμφυλη βία καθώς και στις δράσεις για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων.








Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών και στάθηκε λεπτομερώς στην πρόοδο που καταγράφει η χώρα σε μια σειρά από τομείς, με την διακυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σε λίγο, ο κ. Χρυσοχοΐδης, θα παραστεί σε εκδήλωση της υποψήφιας Ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννας Μαρίας Ρογδάκη που θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 το βράδυ στο Royal.



Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Ανδρέας Τσαπικούνης (αριστερά) με τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγο Γεώργιο Μιχαλόπουλο



Πηγή: tempo24.news


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια